Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

2023 ID Talks: Any de la Salut Mental

14 de setembre 2023
08 de novembre 2023
Espai Virtual
Organitza
Termini d'inscripció
  • Del 14 de setembre 2023
  • al 08 de novembre 2023
Informació

El Centre SALTO de Recursos per a la Inclusió i la Diversitat s'ha associat amb el projecte Salut Mental en el Treball Juvenil de la Xarxa d'Agències Nacionals per a contribuir al debat sobre la importància de la salut mental dels joves.

La Salut Mental i el Benestar dels joves estan en el centre dels Objectius Europeus de Joventut i de l'Estratègia de Joventut de la UE 2019-2027.

No obstant això, un nombre creixent de joves de tota Europa està expressant la seua preocupació pels problemes de salut mental, com l'estrés elevat, l'ansietat, la depressió i altres malalties mentals entre els seus companys i companyes.

L'edició de tardor de 2023 de les "ID Talks" que se celebra sota el lema, "Descobrint pràctiques de salut mental” abordarà aquesta qüestió.

En els 5 tallers en línia que s'han programat, participaran treballadors i treballadores de l'àmbit de la joventut i altres professionals que oferiran una visió del seu treball i dels seus projectes locals i internacionals.

Els tallers tindran lloc cada dos dimecres, a les 13h CET, del 13 de setembre al 8 de novembre:

  • 27 de setembre ID Talks: Moviment i salut mental 
  • 11 d'octubre ID Talks: Peers and Mental Health
  • 25 d'octubre ID Talks: Art-Història i Salut
  • 8 de novembre IDTalks: Solucions i Salut Mental

Dirigits a a treballadors i treballadores de l'àmbit de la joventut i totes aquelles persones interessades en el treball juvenil i en temes d'Inclusió i Diversitat.

+Info (Inglés)

Inscripció