Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

IX Edició del Concurs de Microrelats de EAPN-ÉS

01 de juny 2023
30 de juny 2023
Espai Virtual
Organitza
  • EAPN (European Anti Poverty Network)
Termini d'inscripció
  • Del 01 de juny 2023
  • al 05 de juny 2023
Informació

La Red Europea de Lucha contra la Pobreza y la Exclusión Social en el Estado Español (EAPN-ES) convoca l'IX Concurs de Microrelats "Reivindicant drets en 100 paraules", amb l'objectiu de sensibilitzar a la població en general contra els prejudicis, estereotips i aporofobia generats entorn de la situació de pobresa i/o risc d'exclusió social que viuen moltes persones al nostre país.

 Es busquen les millors històries amb un màxim de cent paraules que denuncien, descriguen o criden l'atenció sobre les situacions d'exclusió social, els discursos de l'odi i la aporofobia, però també enfocats en el reforç de valors com la solidaritat, l'empatia i la lluita contra la discriminació.

El microrelat haurà de remetre's escrit en castellà i haurà de ser original i inèdit.

Premis:

  • Primer premi: dos manuals de tècniques narratives.
  • Segon premi: un manual de tècniques narratives.

D'altra banda, els relats seleccionats com a finalistes apareixeran en una publicació específica que es penjarà en la web de EAPN-ÉS.

Termini de presentació de microrelats:

El termini per a enviar els microrelats s'obrirà el 12 d'abril de 2023 i es tancarà el 5 de juny de 2023 a les onze de la nit (23.00 hores).

La decisió del jurat es publicarà el 30 de juny de 2022

Les persones participants hauran d'enviar els seus microrelats, a través del formulari que trobaran en la pàgina web de EAPN-ÉS.

Bases del concurs

+Info