Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ PER LA VISIBILITAT DE LES PERSONES TRANS - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

30 de març 2021
Organitza
Termini d'inscripció
  • Del 30 de març 2021
Informació

CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ PER LA VISIBILITAT DE LES PERSONES TRANS.

Joves, amb motiu del pròxim 31 de març, Dia Internacional de la Visibilitat Trans
des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta iniciem una campanya informativa sobre aquest col·lectiu.

Cada dia farem una publicació tractant diferents temes relacionats amb les persones trans per tal de fomentar la seua visibilització entre la joventut de la comarca. Estigueu atentes i atents a les nostres xarxes socials!

Amb aquesta campanya es tracta de promoure el respecte i la tolerància cap aquestes persones donant a conèixer la seua realitat, així com previndre qualsevol tipus de manifestació d’odi cap al col·lectiu.

Hui compartim amb vosaltres alguns dels conceptes que, de segur que alguna vegada heu escoltat al voltant de la comunitat trans. Els conegueu tots?

A la Ribera Alta respectem i acceptem totes les identitats i expressions de gènere, i defenem els drets del col·lectiu rebutjant qualsevol expressió de discriminació.

Jove, pots ser qui vullgues ser!

#CampanyaDeSensibilització #31M #DiaInternacional #Visibilitat #PersonesTrans #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

@joventut_riberaalta @gvaivaj

https://www.instagram.com/p/CNCqHTSh-Md/
CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ PER LA VISIBILITAT DE LES PERSONES TRANS - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ PER LA VISIBILITAT DE LES PERSONES TRANS - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ PER LA VISIBILITAT DE LES PERSONES TRANS - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ PER LA VISIBILITAT DE LES PERSONES TRANS - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ PER LA VISIBILITAT DE LES PERSONES TRANS - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.