Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Connecta't. Educació artística

02 d’abril 2020
18 d’abril 2020
Espai Virtual
Organitza
Informació

Hui a les 17:00 h. ens pot seguir a

INTRODUCCIÓ

La següent proposta de formació on-line ha sigut desenvolupada per Fractals Educació Artística per a l'Institut Valencià de la Joventut amb motiu de l'estat d'alerta ja que els joves de tota la Comunitat veuen interrompudes les seues activitats d'oci educatiu i han de quedar-se a les seues cases. Per este motiu, s'ha desenvolupat una formació educativa, artística i ludificada que els acompanyarà en este procés fomentant la seua participació, divulgant contingut cultural relacionat amb els valors d'educació per a la participació, feminisme i interculturalitat i fomente les seues interaccions d'una manera positiva a través de les xarxes socials.


OBJECTIUS

  • Teixir xarxes de comunicació positiva i pensament proactiu entre la joventut, incloent xarxes de solidaritat i fomentant la participació social.
  • Fomentar l'educació en valors a través de la xarxa mitjançant la creació d'un espai educatiu online amb contingut lúdic i motivador durant la crisi del COVID-19.
  • Foment de l'ús del valencià com a llengua vehicular i d'aprenentatge de l'ensenyament.  

CONTINGUTS

Divulgació de referents amb contingut educatiu i valors.

Tres línies temàtiques:

  • Participació (1ª setmana)
  • Feminisme (2ª setmana)
  • i Interculturalitat (3ª setmana)

Reptes educatius a través d'estratègies artístiques (Fotografia, Audiovisuals i Microrelats)

Promoció de referents en joventut: programació de directes, de testimoniatges, accions i/o actuacions en relació als temes i d'interés públic de persones i professionals actives.