Organitza
  • Regidoria de Joventut de Pilar de la Horadada
Horaris

DIVENDRES 15 Y DIVENDRES 22 D'OCTUBRE DE 16:30 A 19:30

Informació

El taller consisteix en el disseny i la confecció d'una bossa de tela (tote bag) a partir de peces usades que els/les participants tinguen per casa i ja no li donen ús. D'aquesta manera podran conéixer el que és el upcycling.

Es tracta d'un taller on aprendran de manera bàsica l'ús de la màquina de cosir, algunes senzilles puntades a mà, tallar a partir d'un patró, i el més important, conéixer el terme upcycling per a poder portar-ho a la pràctica en la seua vida quotidiana a través de la transformació i customizació de peces i accessoris.

Upcycling: “és un terme encunyat recentment, també conegut com supra-reciclatge, que consisteix a aprofitar materials reciclables per a crear productes que tenen un major valor que el que tenia el material original. O, el que és el mateix: transformar residus en objectes de valor”.

Imparteix: Amanda Paz de la marca de roba vintage, segona mà i upcycling Hermanas Arden i creadora dels cursos de costura creativa DIY.

Material: els/les participants hauran de portar les peces usades amb les quals vulguen crear la seua tote bag. De manera opcional, els/les participants podran portar els seus costurers amb les eines per a cosir.

La resta de material necessari, l'aporta l'empresa que imparteix el taller.

http://www.pilardelahoradada.org/areas/juventud