Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Alberg municipial de Calles

Titularitat
Pública
  • Ajuntament de Calles
Gestió
Directa: personal de l’Administració
  • Ajuntament de Calles
Tipologia
  • No específic però de molta utilització per a joves
  • D’ús lliure
  • Allotjament
  • Multiusos
  • Municipal
Accés
Horaris

Entrada al l'alberg a partir de les 12:00 del primer día sol·licitat.

Requisits

- El responsable del grup es fa responsable directament i subsidiàriament del total compliment de les normes d'utilització.
- L'Ajuntament de Calles es reserva el dret de cancel·lar l'autorització d'ocupació si els usuaris no compleixen les condicions d'utilització.
- Mostrar l'autorització a requeriment del regidor competent de l'Ajuntament de Calles, dels agents mediambientals o qualsevol autoritat competent.
- L'entrada al refugi serà el dia assenyalat a partir de les 12:00 i la sortida abans de les 12:00. Les cancel·lacions es realitzaran amb 15 dies mínim d'antelació; en cas contrari, es confiscarà l'import de la fiança dipositada com a reserva.
- Complir les normes de seguretat contra incendis, d'acord amb l'Ordre, de 30 de març de 1994, de la Conselleria de Territori i Habitatge.
- D'acord amb el Decret 18/1995, de 16 de maig, de la Generalitat Valenciana, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 3/1993 forestal, de la Comunitat Valenciana, es prohibeix encendre foc en la totalitat dels terrenys ocupats per les muntanyes de la Comunitat Valenciana, i en una franja de 500 metres al voltant d'aquestes.
- Fer ús correcte de la instal·lació, realitzar un consum responsable d'aigua potable i energia elèctrica i deixar el refugi en les mateixes condicions en què es va trobar.
- Mantenir l'entorn net d'escombraries, i retirar tota classe de restes i escombraries, i dipositar-les en els contenidors de l'àrea recreativa.
- No es permetrà l'entrada de gossos i/o animals de companyia a l'alberg, excepte casos excepcionals i justificats.
- L'Ajuntament de Calles no es fa responsable de qualsevol accident que puga produir-se entre els usuaris, especialment per l'ús indegut de les instal·lacions.
- Recorda que s'ha de respectar l'entorn, especialment la seua fauna i flora.

Informació

Si vols passar uns dies a Calles, ja tenim en funcionament l'alberg municipal.

És perfecte per a associacions o grups de persones.

Està nou i completament equipat.

Alberg municipial de Calles Alberg municipial de Calles Alberg municipial de Calles Alberg municipial de Calles Alberg municipial de Calles Alberg municipial de Calles Alberg municipial de Calles Alberg municipial de Calles Alberg municipial de Calles Alberg municipial de Calles
Ubicació

Alberg municipial de Calles

Ordenament d'utilització de l'alberg