Titularitat
Pública
Gestió
Directa: personal de l’Administració
Tipologia
  • Específic per a joves
  • Ocupat amb serveis o programació
  • Serveis d'Informació Juvenil CV
  • Educatiu o de formació
  • Centres Juvenils
  • Municipal
Accés
Horaris

Horari de Secretaria:

- De dilluns a divendres, de 10:00 a 13:00.

- Dimarts i dijous, de 16:00 a 18:00.

Tancat per les vesprades del 15 de juny al 31 de juliol.

Informació

El CIPFP Mislata és un centre especialitzat en la docència d'estudis de Formació Professional.

Només impartim aquest tipus d'estudis en el qual ens hem especialitzat, oferint tota classe de possibilitats en aquest camp: la formació reglada, la formació a través de proves lliures, la formació per a l'ocupació i formació semipresencial. A més a més, som l'únic centre públic de la Comunitat Valenciana certificat en la norma 9001 en tots els processos del centre.

La formació semipresencial consisteix en una formació quasi a distància, amb una forta presència de formació a distància, però amb algunes classes presencials referents a alguns mòduls pràctics.

En aquest centre trobàreu un ambient obert, on tots els seus alumnes estan per voluntat pròpia amb el desig d'obtenir una titulació que els facilite l'accés a un treball estable de qualitat. Per aquest motiu, com que no es tracta d'ensenyaments obligatoris, el clima de convivència que es respira és molt diferent del d'altres instituts.

El nivell de conflictes és mínim i el fet que la gran majoria dels seus alumnes, el 90 %, siguen majors d'edat li proporciona unes característiques similars a les que es podrien trobar en qualsevol centre universitari. En matricular-vos en el centre s'iniciarà una relació entre tots dos que esperem que perdure en el temps, independentment que hàgeu acabat els vostres estudis.

La borsa de treball mantindrà viva la relació amb nombrosos contactes per a conéixer la vostra situació personal any rere any i poder facilitar-vos, en cas necessari, la possibilitat de trobar ocupació en el futur. En aquesta pàgina web trobaràs nombrosa informació perquè pugues conéixer-nos amb major profunditat, et convide a navegar per ella i veure les diferents seccions que la componen.

Aquest centre té accions de Formació Professional cofinançades pel Fons Social Europeu.

Ubicació