Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Iep! Joves per casa Rap homenatge

08 d’abril 2020
14 d’abril 2020
Espai Virtual
Organitza
  • Institut Valencià de la Joventut. IVAJ
  • Món d'animació
Informació

A les 15 h... realització d’un rap conjunt, que té diferents fases.

El rap tindrà com a temàtica la solidaritat i cooperació "junts, juntes som més forts".

Els i les joves participen escrivint qualsevol frase de suport i de solidaritat via Instagram amb el hashtag #rapjoveacasa.  Poden optar per l'opció de pujar una imatge a la galeria amb una frase, vers, etc., o directament, poden pujar qualsevol imatge i posar el text o vers al “post”. És important utilitzar el hashtag #rapjoveacasa, per poder fer un seguiment de l’activitat i tindre totes les aportacions juntes.

La segona fase s’inicia passades dues setmanes, i una vegada tinguem totes les aportacions. En aquest moment realitzarem un rap, produït i gravat en un estudi professional en què s'utilitzaran totes les frases i versos fets pels joves.

L’última de les fases consistirà en la publicació del vídeo obtingut durant la primera setmana de maig. En aquesta publicació s’etiquetarà a totes les persones participants. #rapjoveacasa

🤟Iep! 📢Com va el confinament? Us agrada el RAP? I🎹 escriure? ✍️Volem fer una cançó amb totes les vostres lletres o versos. Com? Anem allà! .
✔️1. Escriu una frase o un vers.
✔️2. Publica-ho a les “stories”
✔️3. Temàtica; "junts/es som més forts" (pots parlar de solidaritat, unió, cooperació, etc.).
✔️4. Utilitza el hashtag #ieprap
✔️5. Mira l’exemple a les nostres “stories”.🎙️
.
La segona fase s’iniciarà passades dues setmanes i una vegada tinguem totes les aportacions. En aquest moment realitzarem un rap, produït i gravat en un estudi professional en el qual s'utilitzaran totes les frases i versos fets per vosaltres.