Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Màscares i identitats virtuals. Repte 4: obri la finestra

27 d’abril 2020
Espai Virtual
Organitza
  • Institut Valencià de la Joventut. IVAJ
  • Culturama
Informació

Dilluns 27 d'abril, a les 19 h... Gravació

Seguint la proposta que configura l'obra de Wearing et demanem que publiques una xicoteta història des de la teua finestra. Volem poder viatjar pel territori sense moure'ns de la nostra casa. Per això et convoquem perquè gravem totes des de la nostra finestra a una mateixa hora durant 10 segons. Serà el pròxim dijous 30 d'abril a les 18 h.

Deuràs enviar el teu vídeo a [email protected] indicant des de quina localitat i barri està gravada. Amb totes les vostres vistes muntarem un vídeo col·lectiu. També pots pujar el teu vídeo en format d'història al teu Instagram etiquetant-nos a Culturama i afegint els hashtags #MIMPORTA #ObriLaFinestra. 

Instagram
Facebook
Twitter

MÀSCARES E IDENTITATS VIRTUALS

#identitats és una activitat formada per quatre reptes per a realitzar en un temps acotat en les quals es tracten qüestions d’identitat des del punt social i virtual. Mitjançant els reptes tractarem els estereotips més i menys comuns, provocant al pensament per oferir-nos altres formes d’imaginar allò que els altres pensen i com serem nosaltres en el futur. Cada repte es llançarà i tindrà aproximadament quatre dies d’acció.