Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

ODS des de casa. Presentació Campanya

31 de març 2020
Espai Virtual
Organitza
  • Institut Valencià de la Joventut. IVAJ
Informació

Presentació Campanya_ Què és l’agenda 2030 i els ODS?

Instagram directe @ODS_jovesacasa 

 

INTRODUCCIÓ 

La terra ens està parlant, ens ha demanat que parem, hem parat, i ara ens aquesta ensenyant el que passa quan les persones detenim la devastació, estem veient la reducció de contaminació en l'aire, o més aviat dit, com s'està purificant, estem veient com les aigües s'estan cristal·litzant, etc.

És hora de demanar ajuda als hereus del patrimoni comú (el planeta), i que deixem que els i les joves comencen a gestionar accions per a sostenibilitzar el planeta, ara és hora de posar els 17 objectius de desenvolupament sostenible en mans de la joventut, convidant-los a ser partícips del canvi, en pro d'un futur millor per a tots i totes.

Sota el sostre de l'ODS 3- SALUT I BENESTAR, sota qual actualment estem gestionant accions per part de tota la població, demostrant que si volem podem, treballarem accions que mostren la importància dels objectius de desenvolupament sostenible i els posen un lloc en la vida dels i les joves, és hora que els més pròxims a les noves tecnologies, la generació digital, comencen a prendre consciència i col·laborar en una missió que impactarà a nivell global.

OBJECTIUS 

  • Sensibilitzar a la població jove sobre la situació actual del planeta, mostrant la millora i com poden participar en ella a través dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que recull l'Agenda 2030.
  • Treballar idees en xarxa, que afavorisquen el procés de sostenibilitzar les nostres vides, convertint als i les joves en PROMOTORS DE LA SOSTENIBILITAT.

ACCIONS   

  • ODS EN LA XARXA. Una iniciativa que es durà a terme per una de les xarxes més utilitzades hui dia, aquesta xarxa és INSTAGRAM, després de realitzar un xicotet test a distància amb els i les joves, on els preguntàvem les xarxes més utilitzades en estos dies, en totes les respostes apareixia esta xarxa social.