Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Horadada Urban Day en Pilar de la Horadada

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pilar de la Horadada, celebra el pròxim 14 d'agost el Dia Internacional de la Joventut amb una jornada de cultura urbana: "Horadada Urban Day"

Un any més, el CIJ de Pilar de la Horadada celebra el Dia Internacional de la Joventut (12 d'agost), aquesta vegada a través del "Horadada Urban Day", una jornada que tindrà lloc el pròxim 14 d'agost i que compta amb:

  • El Concurs-Exhibició de Grafiti "La Joventut: cultura i esport", per a joves d'entre 12 i 30 anys, la fase final dels quals es realitzarà al llarg de la jornada, i en la qual els/les artistes seleccionats en primera fase, pintaran les seues obres en directe.
  • Exhibició i masterclass de Grafiti de RudiArt, artista de talla internacional, que porta en el món del grafiti des de 1991. El seu estil és conegut com Wildstyle amb lletres en 3D i matisos de cyberpunk.
  • Exhibició de Grafiti de Mr. Polar, jove artista amb caràcter multidisciplinari, que li porta del disseny a la fotografia, passant pel grafiti o la il·lustració.
  • Sessió de DJ Joaking, amb més de 20 anys de trajectòria, a més de membre fundador de la mítica banda ARMA BLANCA, és el DJ oficial de Nach, ambaixador indiscutible del hip-hop en llengua castellana.
  • Sessió de DJ de Santy Mataix, DJ eclèctic i obert , capaç d'absorbir tot tipus de modes i tendències musicals, per a adaptar-les amb enginy a la seua personalitat i a les exigències del públic.
  • Exhibició i taller de Breack Dance a càrrec de Saúl Júnior, ballarí des de 1998, és un dels més reconeguts a nivell nacional.
  • Show de Hip-hop de:

          - Abram, Mc, compositor, conferenciant i tallerista. Des del seu primer disc “Necròpoli” (2004) fins a la seua més recent obra “Lluentor” (2017) han vist la llum 7 discos i multitud de col·laboracions amb artistes de renom dins del gènere com Nach, Rapsusklei, Soma, Zpu, Canserbero (Veneçuela), Main Flow (USA), etc.

          - Barbé, jove músic i emprenedor nascut a València que amb tan sols 23 anys ha gravat dos discos i ha realitzat concerts per tota la geografia espanyola.

         - La Cantera, jove grup de hip hop de Pilar de la Horadada que s'estrena en els escenaris en el Horadada Urban Day.

 

Obri la teua agenda i reserva aquesta data perquè serà per a recordar. 14 d'agost, de 10:00 a 19:00h al Parc 30 de Juliol de Pilar de la Horadada.

Activitat totalment gratuïta.

Més informació en la Regidoria de Joventut: 966767799 – 652216621 

[email protected] [email protected]

http://www.pilardelahoradada.org/areas/juventud/actividades-y-talleres/horadada-urban-day
Horadada Urban Day en Pilar de la Horadada

Horadada Urban Day en Pilar de la Horadada

Bases Concurs-Exhibició de Grafiti