Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

10 DE DESEMBRE DE 2021: Dia Internacional dels Drets Humans - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

🤝🏼 𝟭𝟬 𝗗𝗘 𝗗𝗘𝗦𝗘𝗠𝗕𝗥𝗘 𝗗𝗘 𝟮𝟬𝟮𝟭: 𝗗𝗶𝗮 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗱𝗲𝗹𝘀 𝗗𝗿𝗲𝘁𝘀 𝗛𝘂𝗺𝗮𝗻𝘀 🤝🏼 📌 L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 𝟭𝟬 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲 com el 𝗗𝗶𝗮 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗱𝗲𝗹𝘀 𝗗𝗿𝗲𝘁𝘀 𝗛𝘂𝗺𝗮𝗻𝘀.

๐Ÿค๐Ÿผ ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐——๐—˜ ๐——๐—˜๐—ฆ๐—˜๐— ๐—•๐—ฅ๐—˜ ๐——๐—˜ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ: ๐——๐—ถ๐—ฎ ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐˜€ ๐——๐—ฟ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—›๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜€ ๐Ÿค๐Ÿผ

๐Ÿ“Œ L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ com el ๐——๐—ถ๐—ฎ ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐˜€ ๐——๐—ฟ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—›๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜€. Aquest dia, en 1948, es va signar la Declaraciรณ Universal dels Drets Humans, un codi moral, รจtic i jurรญdic que empara els drets humans considerats bร sics i que s'apliquen, sense excepciรณ, a tots els รฉssers humans.

๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Des de lโ€™ร rea de Joventut ens sumem a la reivindicaciรณ dโ€™aquest dia i manifestem la defensa dels drets humans com la base de tota societat justa i democrร tica.

#10Dย #DiaInternacionalย #DretsHumansย #HumanRightsDayย #MancomunitatRiberaAltaย #Jovesย #XarxaJoveย #Joventutย #JoventutRiberaAlta

https://www.instagram.com/p/CXTVUPoMRzV/
10 DE DESEMBRE DE 2021: Dia Internacional dels Drets Humans - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.