Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBIFÒBIA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBIFÒBIA. Joves! Hui, 17 de maig de 2021, és el Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia. Un any més, des del Departament de Joventut de la Mancomunitat @joventut_riberaalta reivindiquem aquest dia, per tal de visibilitzar la realitat que pateixen totes les persones, i especialment les persones joves, que pertanyen al col·lectiu LGTBI.

17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBIFÒBIA.

Joves! Hui, 17 de maig de 2021, és el Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia. Un any més, des del Departament de Joventut de la Mancomunitat @joventut_riberaalta reivindiquem aquest dia, per tal de visibilitzar la realitat que pateixen totes les persones, i especialment les persones joves, que pertanyen al col·lectiu LGTBI.

Els delictes d'odi cap al col·lectiu LGTBI ataquen contra l'orientació sexual i/o la identitat de gènere, i suposen un dels àmbits amb major nombre d'incidents registrats. Cal destacar que, un gran nombre de fets relatius als delictes d'odi, es cometen per internet. 

El terme LGTBIfòbia sorgeix de la necessitat d'agrupar totes les tendències discriminatòries que tenen lloc en l'actualitat, a causa del creixement de la visibilitat de les realitats que conformen el col•lectiu i el seu corresponent rebuig.

Enllaços a notícies sobre atacs lgtbifòbics: 

- https://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2020/12/23/profesor-homofobo-lgtbi-alicante-instituto-homofobia-26677318.html

- https://www.telecinco.es/informativos/sociedad/ataque-transfobo-policias-locales-benidorm_18_2939745105.html

A més a més d’aquestes notícies sobre atacs LGTBIfòbics, compartim amb vosaltres l’enllaç a la notícia sobre l’últim atac homòfob que va patir un jove del municipi de Carcaixent (la Ribera Alta), i per tant, resident a la nostra comarca:

- https://www.levante-emv.com/ribera/2021/05/12/denuncian-ataque-homofobo-estudiante-carcaixent-51716818.html?fbclid=IwAR3hGxHMoHZvLzJFIAYjqlnjafb5d_wrTHX-VFN1VnVS92XCKTV6A1dbkNk

Des de la Mancomunitat de la Ribera Alta condemnem els atacs LGTBIfòbics i qualsevol forma de maltractament i/o discriminació cap al col·lectiu LGTBI, així com qualsevol expressió d’odi en general.

Respectem la diversitat. Totes i tots som iguals!

https://www.instagram.com/p/CO-EWPOKTNl/
17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBIFÒBIA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBIFÒBIA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBIFÒBIA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBIFÒBIA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.