Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL DEL RECICLATGE - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL DEL RECICLATGE #JoventutRiberaAlta hui 17 de maig de 2021, també és el Dia Internacional del Reciclatge. Per què és tan important reciclar? El nostre futur depén del reciclatge. Compartim amb vosaltres la següent informació, on podrem conèixer una mica més sobre la importància del reciclatge.

17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL DEL RECICLATGE

#JoventutRiberaAlta hui 17 de maig de 2021, també és el Dia Internacional del Reciclatge. 

Per què és tan important reciclar? El nostre futur depén del reciclatge. Compartim amb vosaltres la següent informació, on podrem conèixer una mica més sobre la importància del reciclatge.

Si aprenem a separar els residus adequadament podrem controlar-los i evitar posteriors problemes. Per a poder iniciar aquest procés és important entendre què és "reciclar". 

La importància de fer-ho és que ens pot ajudar a resoldre molts dels problemes creats per la forma de vida moderna. Prenguem consciència sobre la importància de separar adequadament els residus que generem per a contribuir a cura del nostre medi ambient i els seus recursos naturals.

Totes i tots tenim a la nostra mà la possibilitat de fer-ho bé, és una cosa que hauríem de transformar en un hàbit per a ajudar una mica a cuidar el nostre planeta. Redueix, recicla, reutilitza.

Fem-ho bé. RECICLEM.

#17Maig #DiaInternacional #Reciclatge #MediAmbient #Redueix #Recicla #Reutilitza #MancomunitatRiberaAlta #Educació #Conscienciació #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

https://www.instagram.com/p/CO-VPwvBV2T/
17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL DEL RECICLATGE - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL DEL RECICLATGE - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL DEL RECICLATGE - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL DEL RECICLATGE - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.