Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Arriba de nou #LaCerimòniaDelMussol!

3, 2, 1… Arriba de nou #LaCerimòniaDelMussol! Us agraden els viatges en el temps, els jocs, els tallers interactius? Vas organitzar l’Escape Room de #LaFormulaSecreta i et vas quedar amb ganes de més? T'abelleix gaudir d'una vesprada de jocs i activitats col·laboratives amb les persones joves de la teua localitat o territori? Apunta't a la Cerimònia del Mussol! Ajuda'ns a propagar la notícia per tots els racons de la CVA: Arriba la Cerimònia del Mussol en Vil·la Diodati!

3, 2, 1 ... Arriba de nou #LaCerimòniaDelMussol!

Us agraden els viatges en el temps, els jocs, els tallers interactius? Vas organitzar l’Escape Room de #LaFórmulaSecreta i et vas quedar amb ganes de més? T'abelleix gaudir d'una vesprada de jocs i activitats col·laboratives amb les persones joves de la teua localitat o territori? Apunta't a la Cerimònia del Mussol! Ajuda'ns a propagar la notícia per tots els racons de la CVA: Arriba la Cerimònia del Mussol en Vil·la Diodati!

I què és La Cerimònia del Mussol?

No volem fer espòilers, però sí que us direm que es tracta del tancament de #LaFórmulaSecreta, però que no és necessari haver participat en la lectura oberta per a apuntar-se a aquesta activitat, ni per a gaudir-la plenament! El que us proposem és un viatge en el temps a Vil·la Diodati, lloc on va començar la història de Frankenstein, i on ara, de manera virtual, però també presencial (continua llegint!) es celebraran apassionants tallers i competicions. Què tal us sona?

Us donem algunes dades més: la Cerimònia del Mussol en Vil·la Diodati és una acció gamificada dirigida a totes les persones joves, els tècnics i tècniques de joventut i els agents culturals de la CVA, plena de tallers en línia per als seus participants i amb un extraordinari colofó final: una trobada virtual amb l'escriptora Elia Barceló, autora de L'Efecte Frankenstein, la novel·la origen de tota l'experiència de #LaFórmulaSecreta i flamant Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil 2020.

Quan es celebra?

La bretxa en l'espai i el temps estarà oberta el 2 de juliol del 2021, a les 16:30h de la vesparada (de 16:30h a 20:00h).

Això sí, per a poder organitzar-la bé, us necessitem a tots i totes! Per això us demanem la vostra col·laboració: tècnics, tècniques, agents culturals, porteu la notícia per tot arreu, convoqueu als joves i participeu vosaltres també en aquesta festa! Només us demanarem que ens aneu confirmant a temps el nombre de participants per a poder organitzar-la amb tots. És important, perquè el tipus i el nombre de tallers i activitats d'aquesta celebració depén de quantes confirmacions tinguem. Ens ajudeu? Hem de saber-ho abans del 23 de juny!

Com transforme La Cerimònia del Mussol en presencial?

Sí, has escoltat bé, a pesar que és una cerimònia que es celebrarà en espais virtuals, també és possible gaudir d'ella en modalitat presencial. Reuneix les persones joves de la localitat i juga i participa amb elles en les activitats des del mateix espai jove on vas organitzar l’Escape Room. Només necessites una bona pantalla amb connexió a Internet! No us preocupeu: us enviarem tota la informació que necessiteu per a fer d'aquesta cerimònia una autèntica jornada de celebració amb la joventut.

L'Ordre dels Illuminati, Mary Shelley, tornejos, tallers… Vine a Vil·la Diodati, el nostre espai virtual en Zoom i recorre les seues 4 cambres a la recerca d'activitats. La sala de La llar de foc, L'hivernacle, La biblioteca i El saló de ball us esperen!

Tot això i molt més us espera en La Cerimònia del Mussol!

I recorda! El termini per a apuntar-se i conéixer el nombre de joves participants és el pròxim 23 de juny. Us esperem!

______________________

Per a conèixer millor #LaCerimòniaDelMussol, pots descarregar-te el dossier informatiu que hem desenvolupat. 

I per a poder apuntar-te a aquesta experiència innovadora, simplement has de emplenar el següent 👉 formulari 👈.

______________________

Footer LaFormulaSecreta

Arriba de nou #LaCerimòniaDelMussol!

Formulari de participació

Dossier informatiu

Cartell de difusió