Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

CAMINA JOVE (Primavera): Jornada cultural i ambiental - Departament de Joventut de la MRA.

🏃🏻‍♀️🌳 𝗖𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘: 𝗝𝗼𝗿𝗻𝗮𝗱𝗮 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹 𝗶 𝗮𝗺𝗯𝗶𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹 🌳🏃🏾‍♂️ 🗣️ El passat dissabte 9 d’abril de 2022, va tindre lloc la primera ruta del projecte 𝗖𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘, una iniciativa comarcal d’oci educatiu per a joves de 12 a 30 anys de la Ribera Alta impulsada des de la Xarxa Jove de la comarca. Jornades culturals i ambientals que es desenvolupen al llarg de l’any, una a la primavera i altra a la tardor, mitjançant rutes per paratges naturals.

🏃🏻‍♀️🌳 𝗖𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘: 𝗝𝗼𝗿𝗻𝗮𝗱𝗮 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹 𝗶 𝗮𝗺𝗯𝗶𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹 🌳🏃🏾‍♂️

🗣️ El passat dissabte 9 d’abril de 2022, va tindre lloc la primera ruta del projecte 𝗖𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘, una iniciativa comarcal d’oci educatiu per a joves de 12 a 30 anys de la Ribera Alta impulsada des de la Xarxa Jove de la comarca. Jornades culturals i ambientals que es desenvolupen al llarg de l’any, una a la primavera i altra a la tardor, mitjançant rutes per paratges naturals.

📌 L’objectiu és 𝗽𝗼𝘀𝗮𝗿 𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗹𝗼𝗿 𝗲𝗹 𝗽𝗮𝘁𝗿𝗶𝗺𝗼𝗻𝗶 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹 𝗶 𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹 de la comarca, alhora que es fomenta la 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗼𝗰𝗶ó 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝘀𝗮𝗹𝘂𝘁 𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝗽𝗼𝗯𝗹𝗮𝗰𝗶ó 𝗷𝗼𝘃𝗲.

Aquesta ruta 🐾 , que ha tingut lloc al📍𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁𝗴𝗲 𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗟𝗮 𝗠𝘂𝗿𝘁𝗮 (𝗔𝗹𝘇𝗶𝗿𝗮) a la seua primera edició en primavera, 𝗵𝗮 𝗮𝗰𝗼𝗹𝗹𝗶𝘁 𝗮 𝗺é𝘀 𝗱𝗲 𝟲𝟬 𝗷𝗼𝘃𝗲𝘀 𝗱𝗲𝗹 𝘁𝗼𝘁 𝗲𝗹 𝘁𝗲𝗿𝗿𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶 que s’han sumat a aquesta iniciativa.

🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♂️ El 𝗖𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘 suposa 𝒖𝒏𝒂 𝒂𝒍𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕𝒊𝒗𝒂 𝒒𝒖𝒂𝒏𝒕 𝒂𝒍 𝒈𝒂𝒖𝒅𝒊 𝒅'𝒖𝒏 𝒐𝒄𝒊 𝒊 𝒕𝒆𝒎𝒑𝒔 𝒍𝒍𝒊𝒖𝒓𝒆 𝒆𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕𝒊𝒖 𝒊 𝒔𝒂𝒍𝒖𝒅𝒂𝒃𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓 𝒂 𝒍𝒂 𝒋𝒐𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒕 on, a més a més d’assistir a una visita increïble en un espai natural tan emblemàtic com el paratge de La Murta, es facilita la possibilitat de conèixer a participants de diferents municipis i vivenciar de primera mà la 𝗰𝗿𝗲𝗮𝗰𝗶ó 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝗻𝗰𝗹𝗲𝘀 🫂 𝗮𝗺𝗯 𝗮𝗹𝘁𝗿𝗲𝘀 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝘀 𝗷𝗼𝘃𝗲𝘀 de la Ribera Alta, apropant així el 𝘀𝗲𝗻𝘁𝗶𝘁 𝗱𝗲 𝗽𝗲𝗿𝘁𝗶𝗻𝗲𝗻ç𝗮 🤝🏽 a la comarca.

👉🏽 Des del Departament de Joventut de la MRA volem agrair a l’associació Interpreta Natura @interpretanatura a càrrec de l’activitat per la seua tasca; a tot el personal tècnic de joventut dels ajuntaments que han col•laborat estretament perquè aquest projecte siga possible i, en especial, a l’Ajuntament d’Alzira per la seua meravellosa acollida.

👏🏽 Moltíssimes gràcies a totes les joves participants! Us esperem al pròxim 𝗖𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘! 🏃🏻‍♀️🏃🏾‍♂️

#CaminaJove #Primavera #JornadaCulturalAmbiental #Ruta #RiberaAlta #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

https://www.instagram.com/p/CcSKN3xMgXx/
CAMINA JOVE (Primavera): Jornada cultural i ambiental - Departament de Joventut de la MRA. CAMINA JOVE (Primavera): Jornada cultural i ambiental - Departament de Joventut de la MRA. CAMINA JOVE (Primavera): Jornada cultural i ambiental - Departament de Joventut de la MRA. CAMINA JOVE (Primavera): Jornada cultural i ambiental - Departament de Joventut de la MRA. CAMINA JOVE (Primavera): Jornada cultural i ambiental - Departament de Joventut de la MRA. CAMINA JOVE (Primavera): Jornada cultural i ambiental - Departament de Joventut de la MRA. CAMINA JOVE (Primavera): Jornada cultural i ambiental - Departament de Joventut de la MRA. CAMINA JOVE (Primavera): Jornada cultural i ambiental - Departament de Joventut de la MRA. CAMINA JOVE (Primavera): Jornada cultural i ambiental - Departament de Joventut de la MRA. CAMINA JOVE (Primavera): Jornada cultural i ambiental - Departament de Joventut de la MRA.