Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Comença la Formació de #SenseRostre

 

El 15 de setembre comença la Formació de #SenseRostre. Inscriu-te JA!

El gran moment s'acosta, aquest en el qual les tècniques i tècnics de joventut de l'IVAJ Carnet Jove coneixen de primera mà: #SenseRostre, la lectura oberta sobre bullying que hem estat dissenyant al costat de LEA Lectura Abierta i basada en el llibre Invisible, del castellonenc Eloy Moreno. Així que ja saps, t'esperem en el nostre Taller en línia de Formació en Metodologia LEA i Escape Room Literari!

Què has de fer per a inscriure't en la formació?

Molt senzill. Simplement, fes clic en el següent 👉 enllaç 👈 i trobaràs tota la informació que necessites i el botó “Participa”, que et portarà al formulari d'inscripció. L'etapa d'inscripció està oberta des de l'1 de setembre del 2023.

En què consisteix la formació?

Dirigit al personal tècnic de joventut i a agents culturals de la Comunitat Valenciana (bibliotecàries, professors, animadors socioculturals, etc.) que vulguen participar al costat d'un grup de persones joves en #SenseRostre. L'objectiu de la formació és familiaritzar-se amb la plataforma LEA i conéixer com és una lectura oberta gamificada a partir de l'experiència de #SenseRostre, amb especial atenció a l’Escape Room Literari “El Cau del Drac”, que inicia l'experiència d'aquesta lectura gamificada i interactiva.

La formació es planteja com un joc en el qual les persones participants recorreran les diferents etapes formatives, seguint la narrativa gamificada de #SensRostre. Les persones participants hauran de completar al seu torn una missió: avançar en els diferent nivells formatius, i unir-se a Janus, el líder de l'enigmàtic grup clandestí Sense Rostre, que busca adeptes per a lluitar contra els abusos i la violència.

Quan comencem?

Molt prompte! El 15 de setembre comença la Formació arrancant amb l'Etapa Formativa LEA, que inclou un seminari web el 22 de setembre, a les 11.00 hores (duració aprox. 1h30m).

L'Etapa Formativa Escape Room Literari començarà el 22 de setembre 2023, amb un seminari web el 29 de setembre, a les 11.00 hores (duració aprox. 1h30m).

Us esperem!

👉 Inscriu-te 👈 JA per a rebre informació més detallada sobre aquesta Formació de #SenseRostre.

______________________

Coneix tots els detalls de #SenseRostre descarregant-te el 👉 dossier informatiu 👈sobre la lectura!

Més informació sobre #SensRostre en 👉 M'importa 👈 .

Vols descobrir quins són els teus superpoders? Uneix-te a La Gent Sense Rostre!

______________________