Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA!

CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA!Joves! Els passats dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, vam estar als municipis de Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove. Des del Departament de Joventut @joventut_riberaalta vam fer entrega dels carnets a les i els joves dels municipis, i aprofitarem per a donar informació i assessorament sobre els avantatges i descomptes que ofereix aquest.

CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA!

Joves! Els passats dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, vam estar als municipis de Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove.

Des del Departament de Joventut @joventut_riberaalta vam fer entrega dels carnets a les i els joves dels municipis, i aprofitarem per a donar informació i assessorament sobre els avantatges i descomptes que ofereix aquest.

Una vegada més, es va fer difusió del procés de participació juvenil i enquestes a joves que s’està portant a terme a la Ribera Alta, per a l’anàlisi de la realitat juvenil, amb l’objectiu de conèixer les necessitats, interessos i demandes de la joventut de la comarca.

Gràcies a totes les persones joves per la seua assistència, interés i participació! 

Et recordem que si tens entre 18 i 30 anys i vius a un municipi de la Ribera Alta... tens molt a dir‼ Participa a l’enquesta, la teua opinió ens importa! 

Enllaç: forms.gle/9ea8yEzMV1sAYhPT6 

#CarnetJove #Avantatges #Descomptes #Emissió #Ajuntaments #MancomunitatRiberaAlta #Enquestes #Participació #PlaJove #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

@ajuntamentbeneixida @ajuntamentdecarcer @ajuntamentalcantera @ajuntamentgavarda
@joventut_riberaalta @gvaivaj

https://www.instagram.com/p/CPsgAf3B7eN/
CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA!