Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CONVOCATÒRIA INICIAL DEL VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC D'ALGEMESÍ

El proper dimarts 23 de novembre a les 19.30 h al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Algemesí se celebrarà l'acte d'inici de l'edició 21-22 del Voluntariat. Una primera presa de contacte que servirà d'acollida al grup de voluntaris i alhora per tal d'informar-los sobre com es desenvoluparà la iniciativa i aclarir tots aquells dubtes que puguen tindre.

 QUÈ ÉS EL VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC D'ALGEMESÍ❓

Un programa de foment de l’ús del valencià coordinat per l'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament d'Algemesí que pretén posar en contacte voluntaris que vulguen conversar, amb persones que desitgen parlar valencià i que necessiten situacions quotidianes per a millorar-ne la competència. També l’alumnat que aprén valencià a les aules i que necessita completar el seu aprenentatge de la llengua oral.

COM SER VOLUNTARIS❓

No cal tindre cap titulació, només cal adoptar el compromís de dedicar una estona a la setmana a conversar en valencià amb una persona que estiga aprenent a parlar valencià.

 

 COM APUNTAR-S'HI❓

Apuntar-se al Voluntariat, com a aprenent o com a voluntari, és molt fàcil.
Si t’animes, tan sols has d’enviar les teues dades a l’Agència de Promoció del Valencià a través del correu electrònic: [email protected] o telefonar al 96201900, ext. 1314.
També podreu apuntar-s'hi acudint a la convocatòria inicial del Voluntariat.

SI T’ESTIMES EL VALENCIÀ...
FES-TE'N VOLUNTARI! T'ESPEREM! 

http://www.algemesi.es/