Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

Curs de formació de la Agència Nacional Española : El plus de Erasmus+

Aquesta formació, organitzada per l'Agència Nacional Espanyola, ofereix una visió global de les oportunitats que ofereix Erasmus+ en l'àmbit de la Joventut, així com una introducció al Cos Europeu de Solidaritat.

Els i les participants adquiriran els coneixements i les eines necessàries per a dur a terme projectes de qualitat. A més, encara que l'enfocament principal se centrarà en el programa Erasmus+, també s'oferirà una introducció als diferents capítols del Cos Europeu de Solidaritat.

La formació proporcionarà als participants informació actualitzada i eines útils per a involucrar-se en el Programa. S'impartirà del 2 al 8 Octubre 2023 en Oviedo.

En aquest sentit, aquest curs està dirigit tant a joves i organitzacions que no tenen experiència en el Programa, com a coordinadors i coordinadores de projectes i entitats que busquen formació sobre noves accions i subacciones, i desitgen millorar la qualitat dels seus projectes educatius en l'àmbit de la joventut.

Durant aquest curs es convidarà als i les participants a realitzar diferents activitats com per exemple, tallers, sessions dinàmiques i interactives, tasques de treball en equip...

 S'oferirà suport entre parells i tutoria per al seguiment de l'aprenentatge i el disseny de futurs projectes.

Allotjament i manutenció

Aquest projecte és finançat pel Programa Erasmus+" Joventut en Acció".

Totes les despeses (allotjament, viatge, visat, etc.) relacionats amb la participació en el curs seran coberts per les Agències Nacionals (AN) implicades en aquest projecte.

Es recomana a les persones participants que es posen en contacte, amb la seua AN o amb SALTO per a saber si es faran càrrec de les seues despeses de viatge i conéixer el procediment per a organitzar la reserva dels bitllets del viatge, i el reembossament de les despeses de viatge.

Termini d'Inscripción:

 El termini d'inscripció finalitza el 30 d'agost.

Contacte per a preguntes:

+Info