Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA CONTINUA EXPEDINT EL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU! - Beneixida, Càrcer/Alcàntera i Gavarda.

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA CONTINUA EXPEDINT EL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU! Joves! Com ja sabeu, des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta expedim el Carnet Jove per a tota la joventut de la comarca. Ara també al teu poble!! Pròximament estarem a: Beneixida, Càrcer/Alcàntera i Gavarda.

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA CONTINUA EXPEDINT EL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU!

Joves! Com ja sabeu, des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta expedim el Carnet Jove per a tota la joventut de la comarca.

Ara també al teu poble!! Pròximament estarem a: Beneixida, Càrcer/Alcàntera i Gavarda.

REQUISITS:
-Tindre entre 14 i 30 anys, ambdós inclosos.
-Pagar la taxa de 8,40 € (comprova les exempcions i/o bonificacions).
-Tindrà una validesa de 2 anys comptats a partir de la data d’expedició.
SI ESTÀS INTERESSAT/DA EN FER-TE EL CARNET JOVE:
Opció 1. Pots enviar a l'adreça de correu electrònic que et facilite el teu ajuntament la documentació següent. 
-Formulari de Sol·licitud del Carnet Jove.
-Fotocòpia del DNI / NIE / PASSAPORT.
-Justificant Original del pagament de la taxa, on conste en concepte: el nom i cognoms de la persona titular del Carnet Jove (exemple: "Nom i cognoms CARNET JOVE"; i en beneficiari: IVAJ. Compte bancari: ES17 2038 6159 9664 0000 1236).
-Justificant de les exempcions i/o bonificacions (si és el cas), mitjançant la documentació que ho acredite.
Opció 2. Si no disposes dels recursos necessaris, contacta amb el teu ajuntament i et citarem per a recollir el formulari d’inscripció necessari per a obtenir el teu Carnet Jove.
Consulta en aquesta web tots els avantatges i descomptes: http://www.ivaj.gva.es/es/descuentos
Assabenta’t de tots els avantatges. No t’ho pots perdre!
Ajuntament de Beneixida Ajuntament de Càrcer Ajuntament d'Alcàntera de Xúquer Ajuntament de Gavarda
https://www.instagram.com/p/CO9ysycBtFL/
EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA CONTINUA EXPEDINT EL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU! - Beneixida, Càrcer/Alcàntera i Gavarda. EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA CONTINUA EXPEDINT EL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU! - Beneixida, Càrcer/Alcàntera i Gavarda.