Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Encuentro Íbero-Insular de Corresponsales Juveniles

Els i les corresponsals juvenils són una figura fonamental per a la informació juvenil. La seua labor, és oferir una informació de qualitat a la gent jove. Per tot això, l'Institut Valencià de Joventut (IVAJ), amb la Dirección General de Juventud de la Comunidad de Madrid, en representación de su Red de Centros de Información Juvenil, el Instituto Andaluz de Juventud (IAJ), i la Dirección General de Juventud de la Región de Murcia han promogut conjuntament aquesta trobada formativa en la qual la gent jove podrà compartir les seues idees i realitzar activitats d'interés sociocultural.

Es tracta d'una activitat de 3 dies complets de duració (més dia d'arribada i dia d'eixida) de la qual gaudiran els i les joves d'entre 14 i 25 anys al costat de personal tècnic de joventut de les diferents Comunitats Autònomes, formadors, i equip d'acompanyants de menors.
La Trobada se celebrarà en el Centro Eurolatinoamericano de Juventud (CEULAJ), que pertany a la xarxa de INJUVE, entre el 26 i el 30 de juny de 2022. El CEULAJ està situat en la localitat de Mollina.

+Info