Xarxa JoveM'Importa

ENQUESTA "PLA JOVE ALBALAT DELS SORELLS"

El nostre departament de joventut i el de l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells s'han unit per a llançar una campanya de participació juvenil amb la finalitat de detectar les seues necessitats. 👱🏼‍♀️ Per a això, han posat en marxa una enquesta en línia a la qual podran accedir les persones entre 12 i 30 anys i respondre-la. 💶 Les persones que la contesten entraran en el sorteig de 3 vals de 50 € per a consumir en els comerços del municipi que estan patrocinats pel departament de joventut d'Albalat dels Sorells. 📒 Les respostes que es recopilen a través d'aquesta enquesta serviran per a elaborar el Pla Jove d'Albalat dels Sorells. 👉🏼 Si eres d'Albalat i pertanys a aquest grup d'edat, participa en https://bit.ly/38yAaRc _

El nostre departament de joventut i el de l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells s'han unit per a llançar una campanya de participació juvenil amb la finalitat de detectar les seues necessitats.

👱🏼‍♀️ Per a això, han posat en marxa una enquesta en línia a la qual podran accedir les persones entre 12 i 30 anys i respondre-la.

💶 Les persones que la contesten entraran en el sorteig de 3 vals de 50 € per a consumir en els comerços del municipi que estan patrocinats pel departament de joventut d'Albalat dels Sorells.

📒 Les respostes que es recopilen a través d'aquesta enquesta serviran per a elaborar el Pla Jove d'Albalat dels Sorells.

👉🏼 Si eres d'Albalat i pertanys a aquest grup d'edat, participa en https://bit.ly/38yAaRc
_

https://www.facebook.com/photo?fbid=379256967568196&set=a.294861479341079
ENQUESTA "PLA JOVE ALBALAT DELS SORELLS"