Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! Joves! Els passats dies 21, 22 i 23 de juny, vam estar als municipis de Montroi, Catadau / Llombai / Alfarp i Real prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove. El Departament de Joventut @joventut_riberaalta va fer entrega dels carnets a les persones joves interessades i així apropar el seu servei d’emissió als pobles del territori. També continuem oferint informació i assessorament sobre els avantatges i descomptes que ofereix el Carnet Jove i sobre temes d'interés per a la joventut. Al mateix temps realitzem difusió del procés de participació juvenil i enquestes a joves que portem en marxa per a conèixer la seua realitat, necessitats, interessos, demandes i preocupacions.

LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE!

Joves! Els passats dies 21, 22 i 23 de juny, vam estar als municipis de Montroi, Catadau / Llombai / Alfarp i Real prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove.

El Departament de Joventut @joventut_riberaalta va fer entrega dels carnets a les persones joves interessades i així apropar el seu servei d’emissió als pobles del territori. També continuem oferint informació i assessorament sobre els avantatges i descomptes que ofereix el Carnet Jove i sobre temes d'interés per a la joventut.

Al mateix temps realitzem difusió del procés de participació juvenil i enquestes a joves que portem en marxa per a conèixer la seua realitat, necessitats, interessos, demandes i preocupacions.

Gràcies a totes les persones joves per la seua assistència, interés i participació!

Si tens entre 18 i 30 anys i vius a un municipi de la Ribera Alta... la teua opinió ens importa‼ Participa a l’enquesta!

Enllaç: forms.gle/9ea8yEzMV1sAYhPT6 

#CarnetJove #Avantatges #Descomptes #Emissió #Ajuntaments #MancomunitatRiberaAlta #Enquestes #Participació #PlaJove #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

@ajuntamentdemontroi @ajuntamentcatadau @ajuntamentllombai @ajuntamentalfarb
@ajuntamentdereal @joventut_riberaalta @gvaivaj

https://www.instagram.com/p/CQiep6iBvbv/
LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.