Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA EXPEDIRÀ EL CARNET JOVE ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA EXPEDIRÀ EL CARNET JOVE ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU CARNET JOVE!  IMPORTANT: Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta expedim el Carnet Jove per a tota la joventut de la comarca. Ara també al teu poble!! Encetem campanya informativa per a apropar el servei comarcal als municipis de la Ribera Alta. Pròximament estarem a: Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga.
LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA EXPEDIRÀ EL CARNET JOVE ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU CARNET JOVE! 
IMPORTANT: Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta expedim el Carnet Jove per a tota la joventut de la comarca.
Ara també al teu poble!! Encetem campanya informativa per a apropar el servei comarcal als municipis de la Ribera Alta. Pròximament estarem a: Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga.
REQUISITS:
-Tindre entre 14 i 30 anys, ambdós inclosos.
-Pagar la taxa de 8,40 € (comprova les exempcions i/o bonificacions).
-Tindrà una validesa de 2 anys comptats a partir de la data d’expedició.
SI ESTÀS INTERESSAT/DA EN FER-TE EL CARNET JOVE:
Opció 1. Pots enviar a l'adreça de correu electrònic que et facilite el teu ajuntament la documentació següent. 
-Formulari de Sol·licitud del Carnet Jove.
-Fotocòpia del DNI / NIE / PASSAPORT.
-Justificant Original del pagament de la taxa, on conste en concepte: el nom i cognoms de la persona titular del Carnet Jove (exemple: "Nom i cognoms CARNET JOVE"; i en beneficiari: IVAJ. Compte bancari: ES17 2038 6159 9664 0000 1236).
-Justificant de les exempcions i/o bonificacions (si és el cas), mitjançant la documentació que ho acredite.
Opció 2. Si no disposes dels recursos necessaris, contacta amb el teu ajuntament i et citarem per a recollir el formulari d’inscripció necessari per a obtenir el teu Carnet Jove.
Consulta en aquesta web tots els avantatges i descomptes: http://www.ivaj.gva.es/es/descuentos
Assabenta’t de tots els avantatges. No t’ho pots perdre!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=311001490554146&id=108943494093281
LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA EXPEDIRÀ EL CARNET JOVE ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA EXPEDIRÀ EL CARNET JOVE ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.