Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

La Xarxa Jove de la MACMA organitza el I Art Jove a la Marina el periòdic

La Xarxa Jove de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta organitza l’exposició col·lectiva itinerant, Art Jove a la Marina. Aquesta exposició acull obres d'artistes joves, de 16 a 30 anys, de la Marina Alta. Aquest projecte compta amb dos vessants: exposició d'obres d'interior i exposició d'obres a l'aire lliure. Pel que fa a l'exposició d'obres d'interior la participació ha estat de 5 joves amb les modalitats de fotografia, dibuix digital i pintura. Sent els i les següents participants: June o Melon de Teulada Moraira, Mónica Torres Art de Xàbia, Martí Mengual de Gata de Gorgos, Sergio Roselló Morell d'Alcalalí, Zoé Rocaz de Pedreguer. Aquesta exposició visitarà, durant el 2022, diferents sales expositives amb el següent calendari: – Xàbia: del 14 de gener al 13 de febrer. Sent la inauguració a les 19.00 h

La Xarxa Jove de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta organitza l’exposició col·lectiva itinerant, Art Jove a la Marina. Aquesta exposició acull obres d'artistes joves, de 16 a 30 anys, de la Marina Alta.

Aquest projecte compta amb dos vessants: exposició d'obres d'interior i exposició d'obres a l'aire lliure.

Pel que fa a l'exposició d'obres d'interior la participació ha estat de 5 joves amb les modalitats de fotografia, dibuix digital i pintura. Sent els i les següents participants: June o Melon de Teulada Moraira, Mónica Torres Art de Xàbia, Martí Mengual de Gata de Gorgos, Sergio Roselló Morell d'Alcalalí, Zoé Rocaz de Pedreguer.

Aquesta exposició visitarà, durant el 2022, diferents sales expositives amb el següent calendari:

– Xàbia: del 14 de gener al 13 de febrer. Sent la inauguració a les 19.00 h

– Pego: del 18 de febrer al 18 de març.

– Teulada Moraira: del 25 de març al 24 d'abril.

– Dénia: del 29 d'abril al 27 de maig.

– Ondara: del 3 de juny a l'1 de juliol.

Pel que fa a les obres d'exterior, el projecte comarcal compta amb dos obres en la modalitat de grafiti. Les obres estan ubicades a:

– A la piscina municipal de Sagra, amb l'obra de Felipe Caselles Fernández de Dénia.

– A la pista de frontó de Benialí, La Vall de Gallinera, amb l'obra de Franc Pedro Costa de Gata de Gorgos.

Un dels objectius d'aquest projecte artístic és sensibilitzar a tota mena de públic sobre la dedicació i l'entrega que realitzen cada dia la nostra joventut artista, a més de visibilitzar la seua capacitat creadora.

https://www.elperiodic.com/val/palicante/xarxa-jove-macma-organitza-jove-marina_794427