Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

MANIFEST AMB MOTIU DEL 8M: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

MANIFEST AMB MOTIU DEL 8M: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA. Hui, a la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta, hem celebrat el Dia Internacional de la Dona amb la lectura d'un manifest per la igualtat de totes i tots.

MANIFEST AMB MOTIU DEL 8M: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA.

Hui, a la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta, hem celebrat el Dia Internacional de la Dona amb la lectura d'un manifest per la igualtat de totes i tots.

@pangeamra_agenciaigualtat @joventut_riberaalta @gvaivaj

#Manifest #8M #DiaInternacionalDeLaDona #AIC #Igualtat #Convivència #MancomunitatRiberaAlta #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=271307751190187&id=108943494093281
MANIFEST AMB MOTIU DEL 8M: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. MANIFEST AMB MOTIU DEL 8M: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. MANIFEST AMB MOTIU DEL 8M: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. MANIFEST AMB MOTIU DEL 8M: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. MANIFEST AMB MOTIU DEL 8M: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.