Xarxa JoveOci Educatiu

𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐂𝐓𝐄 𝐋𝐄𝐀: 𝕰𝖘𝖈𝖆𝖕𝖊 𝕽𝖔𝖔𝖒 #𝕷𝖆𝕱ò𝖗𝖒𝖚𝖑𝖆𝕾𝖊𝖈𝖗𝖊𝖙𝖆 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐂𝐓𝐄 𝐋𝐄𝐀: 𝕰𝖘𝖈𝖆𝖕𝖊 𝕽𝖔𝖔𝖒 #𝕷𝖆𝕱ò𝖗𝖒𝖚𝖑𝖆𝕾𝖊𝖈𝖗𝖊𝖙𝖆. Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta, en col·laboració amb els municipis d'Algemesí, Alzira, Carcaixent, Manuel, Montserrat i La Pobla Llarga, participem conjuntament al PROJECTE LEA, en el marc del qual, durant aquest mes d'octubre, tindrà lloc a cadascun dels municipis l'activitat de l'Escape Room #LaFòrmulaSecreta.

𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐂𝐓𝐄 𝐋𝐄𝐀: 𝕰𝖘𝖈𝖆𝖕𝖊 𝕽𝖔𝖔𝖒 #𝕷𝖆𝕱ò𝖗𝖒𝖚𝖑𝖆𝕾𝖊𝖈𝖗𝖊𝖙𝖆.

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️Jove! I si pogueres protagonitzar la teua pròpia #novel•la d'#aventures? 👉🏽 #Trobades, #tallers, #jocs, #misteris… fins i tot un #EscapeRoom replet de sorpreses i enigmes! 😉

➡️ Molt més és #𝔏𝔞𝔉ò𝔯𝔪𝔲𝔩𝔞𝔖𝔢𝔠𝔯𝔢𝔱𝔞, una lectura interactiva, un joc, una aventura digital on et convertiràs en protagonista de la història, acompanyant als personatges d'una novel•la apassionant, L'#𝔢𝔣𝔢𝔠𝔱𝔢𝔉𝔯𝔞𝔫𝔨𝔢𝔫𝔰𝔱𝔢𝔦𝔫, en el seu esforç per tornar a casa.

🕵️ Ajuda a una misteriosa viatgera en el temps ⌚ a tornar a la seua època i crea al costat d'ella la llegendària 📜 història de Frankenstein, el monstre al qual anomenaven “la criatura”... 🤔 Enfronta't a reptes, resol misteris, adapta't als costums d'una altra època, escapa del monstre i ascendeix a poc a poc en el camí de la saviesa fins a aconseguir ser membre d'honor de la lògia secreta dels Iluminatti. Perquè llegir mai va ser tan divertit✌🏼

ℹ️ Per a més informació i inscripcions 📝 contacta amb el Centre d’Informació Juvenil (CIJ) o Punt d’Informació Juvenil (PIJ) del teu poble:

📌 𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐄 𝐃’𝐈𝐍𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀𝐂𝐈Ó 𝐉𝐔𝐕𝐄𝐍𝐈𝐋 𝐃’𝐀𝐋𝐙𝐈𝐑𝐀. Tel. 661 525 601 / Correu: [email protected]

@cijalzira @ajuntalzira

📌 𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐄 𝐃’𝐈𝐍𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀𝐂𝐈Ó 𝐉𝐔𝐕𝐄𝐍𝐈𝐋 𝐃𝐄 𝐋𝐀 𝐏𝐎𝐁𝐋𝐀 𝐋𝐋𝐀𝐑𝐆𝐀. Tel. 962590714 / Correu: [email protected] 
@cijlapoblallarga @lapoblallarga700

📌 𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐄 𝐃'𝐈𝐍𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀𝐂𝐈Ó 𝐉𝐔𝐕𝐄𝐍𝐈𝐋 𝐃𝐄 𝐌𝐀𝐍𝐔𝐄𝐋. Tel. 96 223 54 91 – WhatsApp: 657978455 / Correu: [email protected]  
@manuelespai @espaimanuel

📌 𝐄𝐒𝐏𝐀𝐈 𝐉𝐎𝐕𝐄 𝐃'𝐀𝐋𝐆𝐄𝐌𝐄𝐒Í. Correu: [email protected]  
@espaijovealgemesí @ajuntamentalgemesi

📌 𝐂𝐀𝐒𝐀𝐋 𝐉𝐎𝐕𝐄 𝐃𝐄 𝐂𝐀𝐑𝐂𝐀𝐈𝐗𝐄𝐍𝐓. Tel. 696911656 – 689370043 / Correu: [email protected]  
@casaljovecarcaixent @ajuntamentcarcaixent

📌 𝐃𝐄𝐏𝐀𝐑𝐓𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐃𝐄 𝐉𝐎𝐕𝐄𝐍𝐓𝐔𝐓 𝐃𝐄 𝐋'𝐀𝐉𝐔𝐍𝐓𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐃𝐄 𝐌𝐎𝐍𝐓𝐒𝐄𝐑𝐑𝐀𝐓. Tel. 661 515 053 / Correu: [email protected] 

@ajmontserrat

#𝕷𝖆𝕱ò𝖗𝖒𝖚𝖑𝖆𝕾𝖊𝖈𝖗𝖊𝖙𝖆

ocieducatiu.info/la-formula-secreta/ 
@gvaivaj
#OciEducatiu

https://www.instagram.com/p/CF9RDH7h8RN/
𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐂𝐓𝐄 𝐋𝐄𝐀: 𝕰𝖘𝖈𝖆𝖕𝖊 𝕽𝖔𝖔𝖒 #𝕷𝖆𝕱ò𝖗𝖒𝖚𝖑𝖆𝕾𝖊𝖈𝖗𝖊𝖙𝖆 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐂𝐓𝐄 𝐋𝐄𝐀: 𝕰𝖘𝖈𝖆𝖕𝖊 𝕽𝖔𝖔𝖒 #𝕷𝖆𝕱ò𝖗𝖒𝖚𝖑𝖆𝕾𝖊𝖈𝖗𝖊𝖙𝖆 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐂𝐓𝐄 𝐋𝐄𝐀: 𝕰𝖘𝖈𝖆𝖕𝖊 𝕽𝖔𝖔𝖒 #𝕷𝖆𝕱ò𝖗𝖒𝖚𝖑𝖆𝕾𝖊𝖈𝖗𝖊𝖙𝖆 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐂𝐓𝐄 𝐋𝐄𝐀: 𝕰𝖘𝖈𝖆𝖕𝖊 𝕽𝖔𝖔𝖒 #𝕷𝖆𝕱ò𝖗𝖒𝖚𝖑𝖆𝕾𝖊𝖈𝖗𝖊𝖙𝖆 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐂𝐓𝐄 𝐋𝐄𝐀: 𝕰𝖘𝖈𝖆𝖕𝖊 𝕽𝖔𝖔𝖒 #𝕷𝖆𝕱ò𝖗𝖒𝖚𝖑𝖆𝕾𝖊𝖈𝖗𝖊𝖙𝖆 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐂𝐓𝐄 𝐋𝐄𝐀: 𝕰𝖘𝖈𝖆𝖕𝖊 𝕽𝖔𝖔𝖒 #𝕷𝖆𝕱ò𝖗𝖒𝖚𝖑𝖆𝕾𝖊𝖈𝖗𝖊𝖙𝖆 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.