Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs "Aula Matinal + Educador/a de Menjador + Manipulador/a d'Aliments" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs "Aula Matinal + Educador/a de Menjador + Manipulador/a d'Aliments". Joves! Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta , dintre del Pla de Formació Jove 2021, s'obri la matrícula per a la realització del Curs Online de Formació Permanent "Aula Matinal + Educador/a de Menjador + Manipulador/a d'Aliments", formació oficial impartida i certificada per EOAJ – ABAST. El curs, dirigit a joves a partir de 16 anys, s'impartirà mitjançant formació online NO PRESENCIAL, del 13 al 27 de setembre de 2021, amb una durada de 34 hores.

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs "Aula Matinal + Educador/a de Menjador + Manipulador/a d'Aliments".

Joves! Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta , dintre del Pla de Formació Jove 2021, s'obri la matrícula per a la realització del Curs Online de Formació Permanent "Aula Matinal + Educador/a de Menjador + Manipulador/a d'Aliments", formació oficial impartida i certificada per EOAJ – ABAST.

El curs, dirigit a joves a partir de 16 anys, s'impartirà mitjançant formació online NO PRESENCIAL, del 13 al 27 de setembre de 2021, amb una durada de 34 hores.

Inscripcions del 19 de juliol al 2 d'agost de 2021. Places limitades! Les persones interessades poden inscriure’s de manera telemàtica a través del següent enllaç: https://forms.gle/qovSssSmoTFGzfpZ7 

Per a mes informació cal contactar amb el Departament de Joventut. Mancomunitat de la Ribera Alta:

[email protected]

96 241 41 42.

@gvaivaj
@abastanimacio
@joventut_riberaalta

#PlaFormacióJove2021 #Formació #FormacióNoPresencial #AulaMatinal #EducadorMenjador #ManipuladorAliments #DepartamentDeJoventut #MancomunitatRiberaAlta #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

https://www.instagram.com/p/CRgF4j5M2O4/
PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs "Aula Matinal + Educador/a de Menjador + Manipulador/a d'Aliments" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.