Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil". Joves! Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta, dintre del Pla de Formació Jove 2021, s'obri la matrícula per a la realització del Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil", acreditat per GVA IVAJ @gvaivaj i impartit per l’escola Abast Animació.

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil".

Joves! Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta, dintre del Pla de Formació Jove 2021, s'obri la matrícula per a la realització del Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil", acreditat per GVA IVAJ @gvaivaj i impartit per l’escola Abast Animació.

El curs, dirigit a joves a partir de 16 anys, s'impartirà mitjançant formació PRESENCIAL, del 5 al 30 de juliol de 2021de dilluns a divendres, en horari de 09.30 a 14.00 horesal Centre Municipal de Formació de Persones Adultes “Enric Valor” (C/ de Picasso, nº 16 – 46250 l’Alcúdia).

Inscripcions del 31 de maig al 14 de juny de 2021. Les persones interessades poden inscriure’s de manera telemàtica a través del següent enllaç: https://forms.gle/F9Bz78uqgw1Nk11J7 

Per a més informació, cal contactar amb el Departament de Joventut. Mancomunitat de la Ribera Alta:

[email protected] / 962 414 142.

@gvaivaj
@abastanimacio
@ajuntamentdelalcudia
@joventut_riberaalta

#PlaFormacióJove2021 #Formació #FormacióPresencial #Juliol #CursMAT #Monitor #Activitats #TempsLliure #DepartamentDeJoventut #MancomunitatRiberaAlta #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

https://www.instagram.com/p/CPiKJ8Ahps_/
PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.