Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PLA JOVE 2021 - 2025 | Mancomunitat de la Ribera Alta.

𝗣𝗟𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝟮𝟬𝟮𝟭-𝟮𝟬𝟮𝟱 | 𝗠𝗮𝗻𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗥𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮 𝗔𝗹𝘁𝗮. El passat 23 de novembre de 2021 es va aprovar el 𝐏𝐥𝐚 𝐉𝐨𝐯𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 - 𝟐𝟎𝟐𝟓 al plenari de la nostra entitat. El Pla Jove és un document marc que es constitueix com una eina de treball integral, imprescindible per tal de definir, impulsar, coordinar, desenvolupar i implementar les Polítiques de Joventut en els municipis mancomunats de la Ribera Alta.
🙋🏻‍♀️ 𝗣𝗟𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝟮𝟬𝟮𝟭-𝟮𝟬𝟮𝟱 | 𝗠𝗮𝗻𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗥𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮 𝗔𝗹𝘁𝗮 🙋🏻‍♂️
🗣 El passat 23 de novembre de 2021 📝 es va aprovar el 𝐏𝐥𝐚 𝐉𝐨𝐯𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 - 𝟐𝟎𝟐𝟓 al plenari de la nostra entitat.
👉🏽 El Pla Jove és un document marc que es constitueix com una eina de treball integral, imprescindible per tal de definir, impulsar, coordinar, desenvolupar i implementar les 👥 Polítiques de Joventut en els municipis mancomunats de la Ribera Alta.
El document es pot consultar a la pàgina web: https://manra.org/joventut/pla-jove/
📌 Pròximament, en aquest apartat, es podrà consultar 📑 𝐥'𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞 𝐃𝐢𝐚𝐠𝐧ò𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐑𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐉𝐮𝐯𝐞𝐧𝐢𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐑𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚 𝐀𝐥𝐭𝐚, un 📊 estudi que ha recolzat i consolidat tant l’elaboració del propi Pla Jove, com la planificació de les diferents línies d’intervenció en matèria de joventut 👥, que es portaran a terme al llarg dels pròxims anys a 📍 l’àmbit territorial de la Ribera Alta.
⁉️ Si teniu qualsevol dubte, o necessiteu més ℹ informació, podeu contactar amb nosaltres:
𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗲 𝗝𝗼𝘃𝗲𝗻𝘁𝘂𝘁. 𝗠𝗮𝗻𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗥𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮 𝗔𝗹𝘁𝗮:
📞 96 241 41 42.
https://www.instagram.com/p/CWpxihlsw7P/
PLA JOVE 2021 - 2025 | Mancomunitat de la Ribera Alta.