Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

PRIMER JOVE AMB VIATGE I EXPERIÈNCIA EUROPEA DEL PROJECTE "EMPODERA'T i VIATGEM"

Aquesta setmana hem de donar l'enhorabona a Pau *Faulí que ja es troba en la seua nova destinació, ja que la setmana passada va començar el seu projecte de viatge, en el projecte «Empodera't i viatgem». Pau passarà un any a la ciutat portuguesa de Porto i viurà una experiència vital sense precedents, desenvolupant una activitat referent als seus gustos i preferències i per la qual ha estat preparant-se en un taller d'apoderament durant aquests mesos.

Des de finals de desembre 2020 un grup de joves del municipi de Borriol es troben participant en un projecte d'apoderament personal, social i laboral. Amb la seua participació en el projecte "Empodera't i viatgem" tenen l'oportunitat de formar part d'una experiència de voluntariat Europeu (Cos Europeu de la Solidaritat). Els projectes per a viure una experiència de Voluntariat i Solidaritat ofereixen una experiència estimulant i enriquidora, a més de donar-los la possibilitat d'aconseguir canvis personals, socials i laborals, al mateix temps que desenvolupen les seues pròpies capacitats i competències.

A través d'aquest organisme els joves poden optar a places de voluntariat en països de la unió europea on rebran una formació al mateix temps que realitzen un servei de voluntariat i amb totes les despeses cobertes. És el cas del primer dels joves participants del Taller, que ha sigut seleccionat per a passar un any a la ciutat de Porto, i viure una experiència vital sense precedents, desenvolupant una activitat alineada amb els seus gustos i preferències; i per a la qual s'ha estat preparant en el taller d'apoderament des de fa ja uns mesos.

El taller d'apoderament contínua en l'actualitat, dilluns i dimecres a les vesprades, en les instal·lacions del SES Borriol - 
I el programa desenvolupat en el nostre municipi, ha sigut possible gràcies al treball en xarxa amb la Regidoria de Joventut del Ayto Borriol, i les associacions de ANEFAM i ILEWASI, que desenvolupen el projecte al costat dels nostres joves amb gran èxit i satisfacció.

[email protected]
PRIMER JOVE AMB VIATGE I EXPERIÈNCIA EUROPEA DEL PROJECTE "EMPODERA'T i VIATGEM"