Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Propera jornada de formació de projectes consolidats de corresponsals juvenils a nivell nacional

La Xarxa joves.net organitza el proper dimecres 14 d'abril, una seminari estatal d'experiències consolidades de treball amb corresponsals juvenils dirigit a professionals de Joventut.

Teixint amb corresponsals juvenils | CJ'21
Seminari estatal de professionals de joventut


Dirigit a professionals de joventut i persones que dinamitzen projectes amb corresponsals juvenils.


Perfil participant:
• Coordinador/a de projectes de dinamització
• Projecte establit i consolidat
• Que formen part d'una xarxa local, comarcal o regional de CJ.


ELS QUI SOM?
La Xarxa Joves.net és un consorci amb més de de 22 municipis de València la qual es va formar a mitjan 90 amb la intenció de desenvolupar coordinadament una sèrie d'actuacions dirigides a la joventut des de les nostres respectives poblacions. En aquesta xarxa de treball compartim un comú denominador: desenvolupar polítiques de joventut basades en claus metodològiques comunes com ara la participació, la creativitat i la innovació, l'animació relacional, la informació i el treball en xarxa buscant sempre fer efectiva la igualtat d'oportunitats i el desenvolupament integral els i les joves com a ciutadans en el context d'una societat democràtic.


El nostre mètode es realitza mitjançant comissions de treball sectorials i sempre sota el mateix prisma, la cooperació intermunicipal. Una de les comissions on la joventut és protagonista de "Corresponsals-Alumnat Actiu" la qual afavoreix l'apoderament de les i els adolescents en el seu entorn local. Estudiants de secundària implicats amb el seu centre educatiu i amb els centre i serveis juvenils municipals participen facilitant la informació juvenil als seus companys i companyes.


SEMINARI TEIXINT AMB CORRESPONSALS JUVENILS | CJ'21
Amb la finalitat d'ampliar, debatre i conéixer altres projectes similars a nivell estatal naix aquest Seminari dirigit a professionals de joventut amb experiència, els quals tinguen implementats en els seus municipis programes de corresponsals o antenes juvenils i/o xarxes de joves en centres educatius, centres juvenils o altres espais de participació els quals siguen difusors d'informació juvenil i que alhora formen part d'una xarxa comarcal, regional o estatal. El Seminari està recolzat per l'Institut Valencià de la Joventut.


La intenció del seminari és compartir bones pràctiques del treball en xarxa amb projectes consolidats i debatre sobre millores (normativa, protocols, relacions polítiques, educatives, etc ).


Programació del seminari:
Dimecres 14 d'Abril
10.00 a 13:30h Exposició de bones pràctiques
16.00 a 18:00h Taules de treball.

Inscripcions: Fins al 5 de MARÇ ací: https://forms.gle/mWUiouL8Bwq1Z6kKA

https://www.joves.net/novetats/i/94748/1835/tejiendo-con-corresponsales-juveniles-cj-21
Propera jornada de formació de projectes consolidats de corresponsals juvenils a nivell nacional Propera jornada de formació de projectes consolidats de corresponsals juvenils a nivell nacional