Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

Recollida Solidària SOS Refugiats arriba a destinació (Grècia) - CMS Aldaia

Recollida solidària per a SOS Refugiats El Centre Matilde Salvador d'Aldaia ha organitzat una recollida de material de primera necessitat en col·laboració amb l'associació de cooperació i desenvolupament @sosrefugiados, Roba i calçat d'abric de xiquet i xiqueta, de dona i home. Menjar: Conserves, oli, sucre, arroç, pasta, fruits secs, llet condensada i en pols… Productes d'higiene: bolquers, sabó, detergent…

Distribució d'aquest material en els diferents squats i campaments informals, on s'alberguen més de 5.100 persones refugiades. A Atenes disposen d'una furgoneta que manegen voluntaris per portar el material des del magatzem fins als llocs on es necesita.Las xifres canvien d'una setmana per a una altra i gairebé sempre a pitjor. Ara mateix, SOS està atenent i assistint a:

-Al voltant de 2000 persones sense sostre en Atenes.

- A altres 300 que encara romanen en els pocs squads per desalojar.

-Al voltant de 3000 persones que, en tendes de campanya, esperen el seu torn de entrada a les portes dels camps oficials.

- 550 persones en el camp de Malakasa.

- 600 persones en Lavrios.- 500 persones en Corintos.

- 400 persones nouvingudes a el camp de Eleonas a l'espera de ser registrades i per tant, sense dret a res.

- 400 nens i nadons en Larissa, dins el camp.

- A més de tot això, SOS col·labora amb ONGs locals que proporcionen menjar al carrer i un altre tipus d'assistència. SOS ha ofert i continua oferint, en la mesura de les seves possibilitats, assistència legal i mèdica, acompanyament a famílies per gestionar documentació, vacunar nens, acudir a hospitals, gestionar la seva escolarització.

Gairebé dos terços de les persones refugiades és població infantil. Molts no coneixen un altre lloc que Atenes o el camp on malviven.

 .En Larissa, hi ha uns 400 nens, dins el camp, molts d'ells nadons, als quals SOS, mensualment, proporciona joguines, material escolar, bolquers i menjar i altres productes de higiene infantil.

 .En Lavrios, prop de 400 nens reben ajuda de SOS, fonamentalment menjar i roba, ocasionalment alguns juguetes.

 .En corintis, SOS intenta proporcionar menjar i roba a gairebé 1000 nens que sobreviuen en tendes de campanya fora de l'camp.En Eleonas, són més de 200 nens amb les seves famílies als quals atén SOS.

 .En Malakasa, 300 nens estan suportant amb les seves famílies condicions de vida inhumanes. També tractem d'atendre les seves necessitats bàsiques.En carrers d'Atenes sobreviuen 1200 nens en condicions indignes. A ells també va dirigida la nostra solidaritat.

https://sosrefugiados.org/
Recollida Solidària SOS Refugiats arriba a destinació (Grècia) - CMS Aldaia Recollida Solidària SOS Refugiats arriba a destinació (Grècia) - CMS Aldaia Recollida Solidària SOS Refugiats arriba a destinació (Grècia) - CMS Aldaia Recollida Solidària SOS Refugiats arriba a destinació (Grècia) - CMS Aldaia Recollida Solidària SOS Refugiats arriba a destinació (Grècia) - CMS Aldaia Recollida Solidària SOS Refugiats arriba a destinació (Grècia) - CMS Aldaia Recollida Solidària SOS Refugiats arriba a destinació (Grècia) - CMS Aldaia Recollida Solidària SOS Refugiats arriba a destinació (Grècia) - CMS Aldaia