Xarxa JoveM'Importa

REFORÇA MASSANASSA: Ferramentes i recursos per a l'Ocupació.

Ferramentes i recursos per a la busca d'ocupació L'Agència de Desenvolupament Local - Reforça Massanassa, ha dissenyat un programa de tallers d'orientació laboral en què les persones participants rebran ferramentes i recursos per a la busca d'ocupació.

Els tallers es realitzaran d'abril a novembre i constaran de 6 sessions de 2 hores de duració. En estes activitats es treballaran aspectes bàsics per a definir els objectius de cada usuari en el mercat laboral i ferramentes com el curriculum vitae, la carta de presentació i els portals d'ocupació. Concretament, la programació serà:

1- Autoconeixement
2- Curriculum Vitae
3- Carta de presentació
4- Agenda para la cerca d’ocupació
5- Portals d’ocupació online
6- Entrevista de treball

S'han definit grups reduïts que permetran garantir totes les mesures de seguretat durant la seua realització i, a més, una atenció molt més personalitzada entre docent i participants.

Estes sessions permetran que fins a 105 persones de la localitat reben esta atenció per a millorar les seues oportunitats en el mercat laboral.

Per a sol·licitar una plaça en el programa serà necessari posar en contacte a través de l'email [email protected] o telèfon 961251533.

https://va.massanassa.es/ver/2614/REFOR%C3%87A--Tallers-dorientaci%C3%B3-laboral.html
REFORÇA MASSANASSA: Ferramentes i recursos per a l'Ocupació.