Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS A LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS

TROBADA CORRESPONSALS JUVENILS Dissabte passat 30 d'abril va tindre lloc en el Pla de L'Era de Benifairó de les Valls, la Trobada de Corresponsals Juvenils de les poblacions d'Alboraia, Godella, Tavernes Blanques, Mancomunitat Carreixet, Almassera, Foios, Vinalesa, Mancomunitat Horta Nord, El Puig, Emperador, La Pobla de Farnals, Museros, Mancomunitat de la Baronia i Mancomunitat De Les Valls.
La Jornada va començar amb la inauguració de la mateixa a càrrec del President de la Mancomunitat de Les Valls Antonio Sanfrancisco Messeguer, els Regidors de Joventut de Quartell, Jose Vicente Sebastián Godos, la Regidora de Joventut de Benifairó de les Valls, Luisa Sanfrancisco Julià, la Regidora del Puig, Tonica Martí Guillem i els Regidors d'Alboraia Zeudy Estal Daries i Manuel Andreu Ajado.
El Projecte de Corresponsals Juvenils forma part del Pla de Municipalització de L’IVAJ i està format per persones joves que, voluntàriament, col·laboren amb els serveis d'informació juvenil d'un municipi detectant les necessitats i demandes informatives i apropant la informació directament als i les joves del seu centre educatiu, barri o associació.
La Jornada d'oci educatiu, ha estat tot un èxit de participació i els i les joves han format part d’un dia de compartir experiències, de conèixer joves d’altres localitats que participen en un mateix projecte i amb el mateix compromís social amb la nostra societat. Han treballat idees, formació, han ballat, han cantat i han rigut. En definitiva han fet xarxa, una xarxa de joves compromesos amb la societat i en construir un millor futur.
Gràcies a la nostra Mancomunitat per apostar pels joves i per rebre-los amb tant de carinyo i respecte.😃🤩😎🧐🤪
+18
129
Personas alcanzadas
26
Interacciones
Promocionar publicación
5
1 vez compartido
Me gusta
Comentar
Compartir
https://www.facebook.com/lesvallsjove
TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS A LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS A LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS A LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS A LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS A LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS