Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CAMPANYA "JOVE, QUEDA'T A CASA 😉" DEL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta llança la Campanya "Jove, Queda't a Casa 😉". Una iniciativa que té com a objectiu conscienciar a la població juvenil sobre la importància de quedar-se a casa i destacar el paper fonamental que tenen les persones joves davant la situació de crisi sanitària que estem vivint al nostre territori actualment.

CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ: “JOVE, QUEDA'T A CASA” 😉

📣 Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta hem llançat recentment la Campanya “Jove, Queda’t a Casa 😉". Es tracta d’una campanya de conscienciació dirigida a la població juvenil de la comarca, també població en general, per a l’afrontament i gestió de les emocions davant el Covid-19.

L'objectiu és el de conscienciar a la població juvenil sobre la importància de quedar-se a casa i destacar el paper fonamental que tenen les persones joves davant la situació de crisi sanitària que estem vivint al nostre territori actualment.

➡️ La situació de confinament a casa durant dies pot generar-nos molt de malestar psicològic 🤯
👉 Per aquest motiu, de manera diària es porta a terme la publicació dels diferents cartells que presenta la campanya, amb diverses recomanacions i consells d'utilitat per a la població juvenil, sobre cadascun dels punts següents: 1. Temps d'Assimilació, 2. Evita la Sobreinformació, 3. Pensament Positiu, 4. Crea't Una Rutina Diària, 5. Permaneix Actiu, 6. Comunicació i Suport Mutu. El propòsit és el d'oferir múltiples propostes a les persones joves per tal d'afrontar positivament la situació que vivim i aprendre a gestionar les nostres emocions de manera satisfactòria 😉
Des del Departament de Joventut volem compartir aquesta iniciativa per a promoure la seua difusió a través de les xarxes socials i així fer arribar la informació a la joventut. 
Esperem que puga servir d'exemple per a inspirar a la posada en marxa de noves accions d'aquest tipus en aquests moments que estem vivint davant la situació d'emergència sanitària. La campanya tracta l'afrontament i gestió de les emocions amb l'objectiu de fomentar valors com, la responsabilitat social, l'empatia i la cooperació.
Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta volem reforçar la participació i el paper actiu que tenen les persones joves davant aquesta situació que estem atravessant, doncs la col·laboració de la joventut és imprescindible, #JoveQuedatACasa.

 

https://manra.org/es/joventut/
CAMPANYA "JOVE, QUEDA'T A CASA 😉" DEL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA. CAMPANYA "JOVE, QUEDA'T A CASA 😉" DEL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA. CAMPANYA "JOVE, QUEDA'T A CASA 😉" DEL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA. CAMPANYA "JOVE, QUEDA'T A CASA 😉" DEL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA. CAMPANYA "JOVE, QUEDA'T A CASA 😉" DEL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA. CAMPANYA "JOVE, QUEDA'T A CASA 😉" DEL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA. CAMPANYA "JOVE, QUEDA'T A CASA 😉" DEL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA.