S’acosta un nou Dia de l’Orgull LGTBIQ+ i des de les àrees de Joventut de la província de Castelló es desitja reiterar el seu compromís a frenar l’LGTBIfòbia, en un any especialment complicat i assolat per la pandèmia del coronavirus.

Amb el lema Sororitat i feminisme per a Transformar. Dones lesbianes, trans i bisexuals en acció! Per les més vulnerables! 

La crisi sanitària i també social i econòmica ha fet emergir problemes enquistats. Els qui ja partien d’una situació de vulnerabilitat no poden veure encara més agreujades les seues condicions de vida.

  • Quan diem #STOPLGTBIfòbia volem incidir a acabar amb la intolerància i els prejudicis socials que encara perviuen en relació amb les persones LGTBIQ+.
  • Quan diem #STOPLGTBIfòbia ens reafirmem en la necessitat d’avançar en drets per a totes les persones LGTBIQ+.

Seran les dones lesbianes, trans i bisexuals les protagonistes de l’orgull d’enguany que reivindicarà més feminisme i més drets. Perquè ser lesbiana, trans o bisexual significa enfrontar-se tant al masclisme imperant com a l’LGTBIfòbia.

Hem preparat una setmana d’activitats conjunta amb la finalitat de visualitzar i acompanyar a través d’aquest 28J Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ amb diferents activitats participatives per als i les joves des de la Mancomunitat Els Ports, Espai jove Vilafranca, Casal jove Morella, Casal jove Forcall, Castelló Joventut, Casal jove de Vinaròs, Mancomunitat Alt Palància, Mancomunitat Alt Maestrat, Xarxa Jove i IVAJ.

Les activitats molt diverses i virtuals passaran per l’emissió de documentals LGTBIQ+, reconeixement de Fake News, web sèries, microrelats, Trivial LGTBIQ+, visualització-endevinament d’imatges de la història d’aquest dia commemoratiu i un taller impartit pel col·lectiu Castelló LGTBIQ+ per mitjà de l’Instagram.

Campanya LGTBIQ+ provincia Castelló Campanya LGTBIQ+ provincia Castelló