Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Cristina Martínez del Consell de la Joventut de Quart de Poblet, nova presidenta del Consell Valencià de Joventut.

Cristina Martínez del Consell de la Joventut de Quart de Poblet, nova presidenta del Consell Valencià de Joventut.

Des de Quart Jove, estem molt contentes i felices, i volem felicitar el Consell de Joventut de Quart de Poblet, i al Consell Valencià de Joventut, ja que Cristina Martinez presidenta del Consell de Joventut de Quart de Poblet, ha sigut nomenada presidenta del Consell Valencià de Joventut.

Cristina està vinculada fortament a les activitats i associacions del municipi, i en la seua dilatada trajectòria ha col·laborat amb el CJQP, en els Esplais, en Cases de Joventut, en el Consell Municipal d'Infància, Casa de la Dona...així mateix ha sigut part protagonista en activitats com Setembre Jove, Carnelstoltes Jove, Escoles d'Estiu, Fireta de Nadal...etc en el nostre municipi.

Cristina Martínez del Consell de la Joventut de Quart de Poblet, nova presidenta del Consell Valencià de Joventut. Cristina Martínez del Consell de la Joventut de Quart de Poblet, nova presidenta del Consell Valencià de Joventut. Cristina Martínez del Consell de la Joventut de Quart de Poblet, nova presidenta del Consell Valencià de Joventut. Cristina Martínez del Consell de la Joventut de Quart de Poblet, nova presidenta del Consell Valencià de Joventut. Cristina Martínez del Consell de la Joventut de Quart de Poblet, nova presidenta del Consell Valencià de Joventut. Cristina Martínez del Consell de la Joventut de Quart de Poblet, nova presidenta del Consell Valencià de Joventut.