Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Cullera posa en marxa el servei WhatsApp Gent Jove

10 d'octubre 2019

El Centre d'Informació jove usarà aquesta plataforma per a informar sobre beques, ocupació, formació, programes i activitats per a gent entre 14 i 35 anys.

Els inscrits rebran de manera gratuïta en els seus telèfons informació sobre beques, ofertes de treball, cursos de formació de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i de l'ajuntament, programes i activitats juvenils.

Un altre dels continguts programats serà una agenda que incloga totes les propostes locals culturals i d'oci previstes per al cap de setmana.

El servei ja està actiu per a tot aquell que desitge donar-se d'alta.

 

Procés d'alta:

Per a donar-se d'alta cal completar tres senzills passos.

 

El primer, guardar el número de telèfon 686 379 426 en l'agenda de contactes.

 

En segon lloc, obrir una conversió de WhatsApp en aquest número i enviar la paraula ‘ALTA’.

 

Finalment, rebre un missatge de benvinguda i confirmació a partir del qual començaran a rebre tota la informació.

 

- PROTECCIÓ DE DADES -

 

- ENVIAMENT DE COMUNICACIONS WHATSAPP, SMS, CORREU ELECTRÒNIC -

 

        He llegit i accepte el tractament de les meues dades de caràcter personal.

Les dades per Vosté facilitats seran tractats per l´Ajuntament de Cullera, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar l'enviament de comunicacions o notificacions per part de l'entitat a través de missatge de telefonia mòbil (SMS, MMS, WhatsApp o uns altres similars), per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

La base jurídica de legitimació per al tractament de les dades personals radica en el consentiment explícit manifestat en la formalització de sol·licitud d'aquest sistema de comunicació institucional.

Les dades seran conservades mentre Vosté no sol·licite la baixa en el sistema de comunicació. No obstant això, les dades podran ser conservades, si escau, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, finalitats d'investigació científica i històrica o finalitats estadístiques.

Les dades no seran cedits o comunicats a tercers, excepte en els supòsits previstos, segons Llei. No obstant això, les dades pogueren ser objecte de cessió o comunicació als operadors de telefonia mòbil o altres serveis tècnics, a fi de prestar el suport necessari per a l'enviament de les comunicacions o notificacions.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, si escau, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l´Ajuntament: Plaça de la Verge, 5 - CP: 46400, Cullera o, si escau, al nostre Delegat de Protecció de Dades [email protected]

Així mateix, si vol donar-se de baixa del servei de comunicacions, només haurà d'enviar mitjançant WhatsApp la paraula “BAIXA” a: 686379426

En l'escrit haurà d'especificar quins d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar la fotocòpia del NIF o document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també documentació que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).