Xarxa JoveM'Importa

📝 𝗛𝗢𝗥𝗔𝗥𝗜 𝗣𝗥𝗢𝗩𝗘𝗦 𝗗'𝗔𝗖𝗖É𝗦 𝗔 𝗟𝗔 𝗨𝗡𝗜𝗩𝗘𝗥𝗦𝗜𝗧𝗔𝗧 (𝗣𝗔𝗨 𝟮𝟬𝟮𝟭) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

📝 𝗛𝗢𝗥𝗔𝗥𝗜 𝗣𝗥𝗢𝗩𝗘𝗦 𝗗'𝗔𝗖𝗖É𝗦 𝗔 𝗟𝗔 𝗨𝗡𝗜𝗩𝗘𝗥𝗦𝗜𝗧𝗔𝗧 (𝗣𝗔𝗨 𝟮𝟬𝟮𝟭) 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ Joves! S'han acordat les dates per a les PAU (selectiu) del 2021. ✅ Finalment, i si la situació ho permet, les proves es faran el 𝟴, 𝟵 𝗶 𝟭𝟬 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗻𝘆 (𝟲, 𝟳 𝗶 𝟴 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗹𝗶𝗼𝗹 per a la extraordinària). 📣 Recordeu! També es poden presentar els estudiants que finalitzen un 𝗖𝗶𝗰𝗹𝗲 𝗙𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝘂 𝗱𝗲 𝗚𝗿𝗮𝘂 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗿 per tal d'augmentar la seua nota d'accés als estudis universitaris en el procés de preinscripció.

📝 𝗛𝗢𝗥𝗔𝗥𝗜 𝗣𝗥𝗢𝗩𝗘𝗦 𝗗'𝗔𝗖𝗖É𝗦 𝗔 𝗟𝗔 𝗨𝗡𝗜𝗩𝗘𝗥𝗦𝗜𝗧𝗔𝗧 (𝗣𝗔𝗨 𝟮𝟬𝟮𝟭)

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ Joves! S'han acordat les dates per a les PAU (selectiu) del 2021.

✅ Finalment, i si la situació ho permet, les proves es faran el 𝟴, 𝟵 𝗶 𝟭𝟬 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗻𝘆 (𝟲, 𝟳 𝗶 𝟴 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗹𝗶𝗼𝗹 per a la extraordinària).

📣 Recordeu! També es poden presentar els estudiants que finalitzen un 𝗖𝗶𝗰𝗹𝗲 𝗙𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝘂 𝗱𝗲 𝗚𝗿𝗮𝘂 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗿 per tal d'augmentar la seua nota d'accés als estudis universitaris en el procés de preinscripció.

Per a més informació ℹ️ http://innova.gva.es/es/web/universidad/informacion-pau?fbclid=IwAR2_OWFngBBKjTHgV2WL9Il0b-XUUW-u2WYEaXdCIdJE_d-9QvGThQcvwFE

Qualsevol tipus de consulta podeu contactar amb

📩 [email protected]

📞 96 241 41 42

@gvaeducacio
@joventut_riberaalta

#Formació #PAU2021 #Joves #MancomunitatRiberaAlta #Joventut #JoventutRiberaAlta

https://www.instagram.com/p/CKlcrOahlRD/
📝 𝗛𝗢𝗥𝗔𝗥𝗜 𝗣𝗥𝗢𝗩𝗘𝗦 𝗗'𝗔𝗖𝗖É𝗦 𝗔 𝗟𝗔 𝗨𝗡𝗜𝗩𝗘𝗥𝗦𝗜𝗧𝗔𝗧 (𝗣𝗔𝗨 𝟮𝟬𝟮𝟭) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 📝 𝗛𝗢𝗥𝗔𝗥𝗜 𝗣𝗥𝗢𝗩𝗘𝗦 𝗗'𝗔𝗖𝗖É𝗦 𝗔 𝗟𝗔 𝗨𝗡𝗜𝗩𝗘𝗥𝗦𝗜𝗧𝗔𝗧 (𝗣𝗔𝗨 𝟮𝟬𝟮𝟭) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.