Xarxa JoveOci Educatiu

Enquesta Jove Massanassa

La Regidoria de Joventut de Massanassa inicia a l'IES del poble la realització d'una enquesta per a conèixer l'opinió que els/les joves del municipi tenen de la realitat que els envolta i de les seues necessitats i interessos.

La idea amb aquesta recollida de dades, junt a la celebració al mes d'octubre del 1r Fòrum Jove, és fer un estudi de la realitat juvenil de Massanassa i així incorporar a les futures programacions i activitats del CIJ-Espai Jove la visió dels propis joves.

L'Enquesta Jove de Massanassa està organitzada a partir de 4 blocs d'opinions:

  1. La gent Jove.
  2. La part "personal".
  3. El nostre poble: Massanassa.
  4. Interessos i Motivacions.

L'equip tècnic del Centre d'Informació Juvenil (CIJ) - Espai Jove de Massanassa anirà a les tutories de l'IES per a orientar en la realització online de l'enquesta per part de l'alumnat de secundària. A més, presentaran les diferents activitats i serveis dels que disposa l'Ajuntament de Massanassa per a la població juvenil del municipi. 

Al finalitzar la realització de l'estudi a les tutories de secundària l'Enquesta Jove serà compartida a les diferents xarxes socials de joventut per poder conèixer l'opinió del conjunt de la població juvenil (de 12 a 30 anys).

https://va.massanassa.es/