Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Estudi l'efecte de la crisi de la COVID19 en les associacions de la Com. Valenciana de la Fundació Horta Sud.

La Fundació Horta Sud vol avaluar al costat de tu l'efecte de la crisi del coronavirus en les associacions de la Comunitat Valenciana. Iniciem un nou estudi amb l’objectiu d’avaluar l’impacte de la crisi provocada pel Covid-19 en el teixit associatiu. L’estudi pretén conéixer quins canvis ha provocat la pandèmia en les associacions de la Comunitat Valenciana. Els resultats serviran per a determinar quines alternatives es planteja el moviment associatiu davant els nous reptes econòmics i socials.
La Fundació Horta Sud vol avaluar al costat de tu l'efecte de la crisi del coronavirus en les associacions de la Comunitat Valenciana. #Estudi #COVID19
Iniciem un nou estudi amb l’objectiu d’avaluar l’impacte de la crisi provocada pel Covid-19 en el teixit associatiu. L’estudi pretén conéixer quins canvis ha provocat la pandèmia en les associacions de la Comunitat Valenciana.
Els resultats serviran per a determinar quines alternatives es planteja el moviment associatiu davant els nous reptes econòmics i socials.
Les conclusions de l'estudi ajudaran a adequar les accions i polítiques de participació ciutadana per als pròxims anys, oferint les eines i els serveis més adients per tal de seguir acompanyant i enfortint al teixit associatiu.
Convidem a totes les associacions i entitats sense ànim de lucre a participar emplenant un qüestionari en línia, que estarà disponible fins al 15 de setembre.
Es tracta d'un formulari molt breu, només es necessiten 5 minuts per a completar-lo.
Comparteix l'estudi amb les vostres associacions amigues!
Gràcies per participar! 😉
https://fundaciohortasud.org/portfolio-item/estudi-impacte-covid-19-associacions-comunitat-valenciana/?fbclid=IwAR2z8fu-Mat-E8x3PsxiY1cJMN_osVHSjyefyy1-WC6LT9snDeBy1BUkg0w
Estudi l'efecte de la crisi de la COVID19 en les associacions de la Com. Valenciana de la Fundació Horta Sud.