Xarxa JoveM'Importa

Iniciem la tramitació/emisió del Carnet Jove en Mancomunidad del Interior "Tierra del Vino"

Per a poder traure el màxim partit al temps lliure i obtindre importants descomptes, l'Institut Valencià de la Joventut posa a la teua disposició el Carnet Jove, un document de caràcter personal i intransferible. Si tens entre 14 – 30 anys (tots dos inclusivament) i a més estàs empadronat en algun d'aquests municipis: Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Fuenterrobles, Sinarcas, Venta del Moro o Villargordo del Cabriel, ara pots ser beneficiari i gaudir de descomptes en serveis, i avantatges que faciliten la teua mobilitat i intercomunicació, així com possibilitar l'accés a serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu esportiu, de consum i de transport.

A partir del 17 de setembre s'inicia la tramitació i emissió del Carnet Jove en la Mancomunidad del Interior “Tierra del Vino”.
Recorda que, per a obtindre-ho, has de demanar CITA PRÈVIA Al TEU AJUNTAMENT.
Requisits:
- Tindre entre 14 i 30 anys (tots dos inclosos)

Presentar:
- DNI
- Resguard original bancari del pagament de 8,40 € en CAJAMAR ES04 3058 7024 1027 3110 0010 (Compte de la Generalitat Valenciana).
- Justificació original de les exempcions o bonificacions.

Validesa 2 anys.

El servei de Joventut de la MITV te'l posa fàcil: trau-te el Carnet Jove en el teu municipi, beneficia't del més d'un centenar de descomptes i gaudeix al seu torn del Carnet d'Alberguista.

APROFITA'T DELS AVANTATGES DE SER JOVE!

Més info: [email protected] i en la web de la Mancomunitat.

https://www.instagram.com/mitierradelvino/?hl=es