Xarxa JoveOci Educatiu

L’Espai Jove d’Alboraia publica el Conte Compartit que han fet els i les joves del municipi durant el confinament.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Alboraia, mitjançant l’Espai Jove, ha confeccionat un conte col·lectiu entre els i les joves del municipi. En total, van participar 19 joves.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Alboraia, mitjançant l’Espai Jove, ha confeccionat un conte col·lectiu entre els i les joves del municipi.

En Espai Jove Alboraia s'ha dut a terme una acció per a amenitzar i compartir el confinament mitjançant l'escriptura col·lectiva. Una iniciativa per a unir a joves i xiquets del municipi, alhora que es propicia i practica la redacció.

Des de la Regidoria de Joventut es va iniciar un conte que, per torns, s'anava enviant per e-mail a les persones que volien participar.

Cada participant tenia un màxim d'un dia per a escriure les seues deu línies continuant la història escrita fins al moment com més li agradara, redactant al final, entre tots i totes, un conte col·lectiu.

Després d'arribar al final del conte, des d'Espai Jove Alboraia l'han editat i maquetat per a enviar-li'l a totes les persones participants, i que tinguen un bon record de la seua obra.

El resultat final el podeu consultar en el següent enllaç: https://www.opendrive.com/file/OV8xNzM0ODU2NzBfcmhxOGQ , segur que ho gaudiu tant com ells i elles fent-ho! 

https://www.opendrive.com/file/OV8xNzM0ODU2NzBfcmhxOGQ
L’Espai Jove d’Alboraia publica el Conte Compartit que han fet els i les joves del municipi durant el confinament.