L'IVAJ convoca les trobades de regidories de joventut de la Comunitat Valenciana

30 de gener 2018
L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert, a través de la seua pàgina web, la inscripció per a participar en les Trobades de Regidories de Joventut de la Comunitat Valenciana que es desenvoluparà el pròxim 6 de febrer a Castelló; el 7 de febrer a València i el 8 de febrer a Alacant.

La Trobada a Castelló tindrà lloc en Menador Espai cultural, plaça de l'Hort del Corders, 4; a València, en el saló d'actes de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre (Edifici B), carrer de la Democràcia, 77 i a Alacant, en la residència juvenil La Florida, situada en l'avinguda de Orihuela, 59.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha destacat que la Llei 15/2017, de 10 de novembre, de la Generalitat, de polítiques integrals de joventut, "és una realitat i està en marxa des de desembre de 2017". En aquestes trobades "volem que participen totes les regidories de joventut per a informar sobre la Llei i la seua repercussió a nivell municipal".

Les trobades permetran la participació en la planificació de polítiques, la formulació de propostes per a l'Estratègia Valenciana de Joventut, les accions d'àmbit municipal i supramunicipal i el desenvolupament de plans locals de joventut, entre altres qüestions previstes en la nova llei.