L'IVAJ i el CVJ inicien una ronda de reunions per a avançar el pla de la Generalitat en matèria de joventut

02 de maig 2018
El director general de l'Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, junt amb membres del Consell Valencià de la Joventut (CVJ), ha iniciat una ronda de reunions per a avançar en el pla de la Generalitat en matèria de joventut.

El director general de l'IVAJ ha destacat la importància de la participació directa i la coordinació en el propòsit comú de fer polítiques de joventut horitzontals i obertes a les realitats actuals.

Després de l'aprovació de la llei de la Generalitat de polítiques integrals de joventut i els treballs de la Comissió Interdepartamental del Consell Rector, "entrarem de ple en el pla autonòmic que forma part de l'Estratègia Valenciana de Joventut, en què s'establiran les directrius generals de les polítiques juvenils per als pròxims cinc anys, amb la coordinació de les conselleries i les administracions locals", ha indicat.

Les primeres trobades s'han mantingut amb José de Lamo, en la Direcció General d'Igualtat en la Diversitat, al què han seguit les sessions amb el titular de la Direcció General d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez, i amb la directora general de la Dona, Maria Such.

Al llarg d'aquesta setmana s'han programat, així mateix, reunions de treball amb Rosa Molero, de la Direcció General d'Infància i Adolescència; així com amb Marina Sánchez, Jaume Fullana i Rubén Trenzano, titulars de les direccions generals de Formació Professional, de Política Educativa i de Política Lingüística, respectivament.