Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

👫🏼🌳 𝗜𝗩 𝗙Ò𝗥𝗨𝗠 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗥𝗜𝗕𝗘𝗥𝗔 𝗔𝗟𝗧𝗔 𝟮𝟬𝟮𝟬 “𝗖𝗮𝗻𝘃𝗶 𝗖𝗹𝗶𝗺à𝘁𝗶𝗰” - (𝟭ª 𝗘𝗱𝗶𝗰𝗶ó 𝗲𝗻 𝗹í𝗻𝗶𝗮) 🌳👫🏼 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

👫🏼🌳 𝗜𝗩 𝗙Ò𝗥𝗨𝗠 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗥𝗜𝗕𝗘𝗥𝗔 𝗔𝗟𝗧𝗔 𝟮𝟬𝟮𝟬 “𝗖𝗮𝗻𝘃𝗶 𝗖𝗹𝗶𝗺à𝘁𝗶𝗰” - (𝟭ª 𝗘𝗱𝗶𝗰𝗶ó 𝗲𝗻 𝗹í𝗻𝗶𝗮) 🌳👫🏼 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ Joves de la comarca! 👉🏼 La Mancomunitat de la Ribera Alta, a través de la Xarxa Jove de l'IVAJ i amb la col•laboració dels diferents ajuntaments, Centres d’Informació Juvenil i Punts d’Informació Juvenil d’Algemesí, Alginet, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Càrcer, Castelló, Guadassuar, la Pobla Llarga, Manuel, Montserrat i Turís, organitza el 𝗜𝗩 𝗙ò𝗿𝘂𝗺 𝗝𝗼𝘃𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗥𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮 𝗔𝗹𝘁𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟬 “𝗖𝗮𝗻𝘃𝗶 𝗖𝗹𝗶𝗺à𝘁𝗶𝗰” – (𝟭ª 𝗘𝗱𝗶𝗰𝗶ó 𝗲𝗻 𝗹í𝗻𝗶𝗮), els pròxims dies 🗓️ 𝟮𝟲, 𝟮𝟳 𝗶 𝟮𝟴 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲, dirigida a totes aquelles 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝘀 𝗷𝗼𝘃𝗲𝘀 𝗮 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗿 𝗱𝗲 𝟭𝟮 𝗮𝗻𝘆𝘀.

👫🏼🌳 𝗜𝗩 𝗙Ò𝗥𝗨𝗠 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗥𝗜𝗕𝗘𝗥𝗔 𝗔𝗟𝗧𝗔 𝟮𝟬𝟮𝟬 “𝗖𝗮𝗻𝘃𝗶 𝗖𝗹𝗶𝗺à𝘁𝗶𝗰” - (𝟭ª 𝗘𝗱𝗶𝗰𝗶ó 𝗲𝗻 𝗹í𝗻𝗶𝗮) 🌳👫🏼

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ Joves de la comarca! 👉🏼 La Mancomunitat de la Ribera Alta, a través de la Xarxa Jove de l'IVAJ i amb la col•laboració dels diferents ajuntaments, Centres d’Informació Juvenil i Punts d’Informació Juvenil d’Algemesí, Alginet, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Càrcer, Castelló, Guadassuar, la Pobla Llarga, Manuel, Montserrat i Turís, organitza el 𝗜𝗩 𝗙ò𝗿𝘂𝗺 𝗝𝗼𝘃𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗥𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮 𝗔𝗹𝘁𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟬 “𝗖𝗮𝗻𝘃𝗶 𝗖𝗹𝗶𝗺à𝘁𝗶𝗰” – (𝟭ª 𝗘𝗱𝗶𝗰𝗶ó 𝗲𝗻 𝗹í𝗻𝗶𝗮), els pròxims dies 🗓️ 𝟮𝟲, 𝟮𝟳 𝗶 𝟮𝟴 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲, dirigida a totes aquelles 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝘀 𝗷𝗼𝘃𝗲𝘀 𝗮 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗿 𝗱𝗲 𝟭𝟮 𝗮𝗻𝘆𝘀.

🗣️ Durant aquests dies, es treballarà sobre la temàtica del “Canvi Climàtic”, a través de diferents activitats. Serà una oportunitat per 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗿 𝗶𝗻𝗾𝘂𝗶𝗲𝘁𝘂𝗱𝘀 𝗶 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶è𝗻𝗰𝗶𝗲𝘀 𝗮𝗺𝗯 𝗹𝗮 𝗷𝗼𝘃𝗲𝗻𝘁𝘂𝘁 𝗱𝗲𝗹 𝘁𝗲𝗿𝗿𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶 gaudint d'un espai de diversió i entreteniment per a passar-ho d'allò més bé!

😉➡️ Aquesta IV edició del Fòrum Jove, tindrà lloc per primera vegada a la comarca en la seua 𝗺𝗼𝗱𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁 “𝗲𝗻 𝗹í𝗻𝗶𝗮” 🖥️ 📲, davant la situació actual que estem vivint. El dia 28 de novembre, combinarà una part presencial a cada municipi participant (disposant de totes les mesures sanitàries pertinents) amb una connexió en línia a nivell comarcal, que es podrà adaptar totalment a l’espai virtual en cas que la situació sanitària així ho requerisca.

ℹ Més informació i 📝 inscripcions al CIJ o PIJ del teu poble, del 16 al 24 de novembre. No t’ho pots perdre!

#MancomunitatRiberaAlta #IVFòrumJove #RiberaAlta #CanviClimàtic #Participació #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

@ajuntamentturis @elmiragall_org @joventut_riberaalta @castello_jove @espaijovealgemesi @culturabenifaio @corresponsalbenifaio @cijlapoblallarga @punt_informacio_juvenil @cijalzira @casaljovecarcaixent @ajuntamentdecarcer @espaimanuel2017 @manuelespai @joventutguadassuar @ajmontserrat @espaijovecarlet @conselljoventutalzira @conselljoventutcarcaixent @gvaivaj

https://www.instagram.com/p/CHpsHR6BZaV/
👫🏼🌳 𝗜𝗩 𝗙Ò𝗥𝗨𝗠 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗥𝗜𝗕𝗘𝗥𝗔 𝗔𝗟𝗧𝗔 𝟮𝟬𝟮𝟬 “𝗖𝗮𝗻𝘃𝗶 𝗖𝗹𝗶𝗺à𝘁𝗶𝗰” - (𝟭ª 𝗘𝗱𝗶𝗰𝗶ó 𝗲𝗻 𝗹í𝗻𝗶𝗮) 🌳👫🏼 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.