Xarxa JoveM'Importa

PROJECTE INNOLUCENTUM EN CREVILLENT

Innolucentum és el pla d'ús de joves de la Diputació d'Alacant, centrat en els diàlegs sobre Ocupació i Innovació Tecnològica per a fomentar la participació en la construcció de política pública municipal a la província alacantina. Està cofinançat pel programa Erasmus + de la Unió Europea. És per això que la Diputació d'Alacant en col·laboració amb Crevillent, entre altres territoris, ha organitzat una jornada en el municipi crevillentí el dia 15 d'octubre mitjançant Zoom.

Si tens entre 16 i 30 anys i creus que els joves també han de participar en la presa de decisions i en la política no dubtes a apuntar-te!

Jornada de diàleg estructurat a Crevillent amb l'objectiu de fomentar la participació juvenil en la construcció de polítiques públiques municipals a la província d'Alacant. Comptarem amb la participació de diversos experts en la matèria que treballaran conjuntament amb la resta d'assistents, així com polítics municipals i provincials, experts en els sectors de l'ocupació, digitalització i tèxtil.

La indústria tèxtil, fins al moment, sent el sector predominant del municipi serà la temàtica transversal que es tractarà, sense oblidar-nos de l'ocupació i les noves tecnologies com a eix principal.

Horari

15:30h: Inscripcions i connexions.
16:00h-16:10h: Inauguració de la jornada pel Diputat.
16:10h-16:20h: Intervenció de l'Alcaldia.
16:20h-16:30h: Breu explicació de la jornada i objectius.
16:30h-16:50h: Intervencions dels experts.
16:50h-17:50h: Treballs de diàleg i participació en grups xicotets.
17:50h-18:15h: Compartir les conclusions del que s'ha treballat en cada taula.
18:15h-18:30h: Tancament de la jornada i espai per a preguntes.

Enllaç per a inscriure't

https://forms.gle/fqjVQKEPpLLcRpyT9

[email protected]
PROJECTE INNOLUCENTUM EN CREVILLENT PROJECTE INNOLUCENTUM EN CREVILLENT