Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Punt d´Emissió Carnet Jove a Cullera

CARNET JOVE A CULLERA  📢 Per a poder traure el màxim profit al temps lliure i obtindre al seu torn importants descomptes, des d´Info Jove, Departament de Joventut de l ´Ajuntament de Cullera informem a tots els i les joves entre 14 i 30 anys que Cullera és un punt d´emissió per a poder realitzar el CARNET JOVE. 👉🏻 El carnet jove té com a objectiu facilitar a totes les persones joves la seua mobilitat i intercomunicació així com possibilitar el seu accés, mitjançcant descomptes, a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i semblants. 👩🏻👦🏻Totes aquelles persones joves  interessades en obtenir el seu Carnet Jove hauran de 𝗱𝗲𝗺𝗮𝗻𝗮𝗿 𝗰𝗶𝘁𝗮 𝗽𝗿è𝘃𝗶𝗮 a través del Whatssap Jove (686 379 426) per a sol·licitar adherir-se a aquest programa. No t’ho pots perdre!

CARNET JOVE A CULLERA

 📢 Per a poder traure el màxim profit al temps lliure i obtindre al seu torn importants descomptes, des d´Info Jove, Departament de Joventut de l ´Ajuntament de Cullera informem a tots els i les joves entre 14 i 30 anys que Cullera és un punt d´emissió per a poder realitzar el CARNET JOVE.

👉🏻 El carnet jove té com a objectiu facilitar a totes les persones joves la seua mobilitat i intercomunicació així com possibilitar el seu accés, mitjançcant descomptes, a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i semblants.

👩🏻👦🏻Totes aquelles persones joves  interessades en obtenir el seu Carnet Jove hauran de 𝗱𝗲𝗺𝗮𝗻𝗮𝗿 𝗰𝗶𝘁𝗮 𝗽𝗿è𝘃𝗶𝗮 a través del Whatssap Jove (686 379 426) per a sol·licitar adherir-se a aquest programa.

No t’ho pots perdre! 

#CarnetJove #JovesCullera  #AjuntamentdeCullera

Punt d´Emissió Carnet Jove a Cullera Punt d´Emissió Carnet Jove a Cullera